lauantai 14. heinäkuuta 2012

No nyt!

no nyt!
Edellinen yritykseni ommella yhdistetty kännykkä+raha-pussukka (johon saa vielä avaimetkin) ei oikein onnistunut, olin liikaa lukkiutunut perinteisen pussukan malliin. Mutta nyt tästä tuli sellainen kun halusin!


Puhelinta varten on pussukan kyljessä tarralla varustettu tasku josta sen saa nopeasti ulos kun on tilanne päällä. Rahat yms. voi sitten laittaa turvaan vetskarin taakse. Ja avaimille renksu. Ei tässä nyt mitään ihmeellistä olisi pitänyt olla, kannatti ensin vähän ajatella ennen kun tekee.


Tämä pikkuinen versio on (kuin) tehty minun puhelimelle, mutta taidan olla ainoa maailmassa jolla on vielä tälläinen vanhanaikainen puhelimen näköinen ja kokoinen puhelin, joten näitä täytyy värkätä myös vähän isompia.

Kierrätyskankaita muuten taas. Vihreät on kirpparilöytöjä, vaaleampi oli kaitaliina ja tummempi tabletti. Ihana sininen kukkakangas löytyi hukkapalalaatikosta, siinä tälläisen miniatyyriompelun taika onkin, voi hyödyntää kaikenmaailman hukkapaloja!


Vielä kuva pussukasta in action. Tämän pidän kyllä itse!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!