maanantai 3. helmikuuta 2014

Ärsyttää.


Tänään ärsyttää.


Ärsyttää se ettei jaksa mitään.
Ärsyttää sotku.
Ärsyttää se että väsymystäni herkuttelen ja huomenna on neuvola ja se täti pääsee taas paasaamaan painonnoususta. Tai en tiedä pääseekö kun en ole käynyt vaa'assa. Ärsyttää koko vaaka.
Ärsyttää kun supistaa koko ajan. Ei pysty lenkillekään kun supistaa ja lonkkiin sattuu.
Ärsyttää närästys.

Ärsyttää koira kun se haahuilee kämpässä ja sen kynnet sanoo raaps raaps.
Ärsyttää mies joka ei ole leikannut koiran kynsiä.

Ärsyttää äidit jotka sanoo että ei mitään hoitolaukkua tartte, käsilaukussa kulkee vauvan vaipat ihan hyvin.
Ärsyttää nekin äidit jotka sanoo ettei mitään sairaalakassia tartte. Tai ne jotka pakkas sen siinä just ennen lähtöä.
Ärsyttää liian taitavat käsityöbloggarit. Ja liian täydelliset sisustusbloggarit. Ja täydellisten kakkujen leipojat. Ja tavoitepainoonsa päässet.

Ärsyttää se että ärsyttää.10 kommenttia:

 1. Käsilaukkuun ei mahdu paria vaatekertaa, muutamaa eri kokoista vaippaa, ea-välineitä, kosteuspyyhkeitä tai talouspaperia ja nenäliinoja, eikä lapsen huoltajan varapaitaa koska se kuitenkin sottaantuu ja niin edelleen. Siksi tarttee hoitolaukkua, vaikka sen nimi onkin tyhmä. Ne jotka selviää käsilaukulla ei vissiin kulje ikinä missään jälkeläisensä/jälkeläistensä kanssa.

  VastaaPoista
 2. Niin tartteekin. Ja kaikkien noiden kamojen kantaminen jossain muovikassissa on vaan tylsää. Nii.

  <3

  VastaaPoista
 3. Hoitolaukku on ihan must! Kaik (tai lähes kaik) on valmiina aina kun jonnekin pitää lapsen kanssa lähteä, eikä tarvi sitten koko kämppää penkoa siinä vaiheessa kun vauva parkuu ja isosisko juoksee puolipukeissa ympäri asuntoa kiukutellen... silloin on tosi mukavaa, että edes ne vaihtovaatteet, vaipat ym. tarpeellinen on jo valmiiksi pakattuna. (kun eihän sitä muovikassia muistaisi pakata ajoissa.) Nih! Eli hoitolaukku on ostettava! :)
  Ja toiseks samoilla sanoilla sairaalalaukku pakattuna, kun ei koskaan tiedä milloin se lähtö koittaa ja joutuuko siinä hötäkässä vielä pakkamaan isosiskonkin tavarat, saati kuskaamaan hänet paikkaan x ja sairaalassa on paljon mukavampaa kun on kaikki ne omat kivat jutut mukana, joutunee viettämään siellä aikaa sitten puoli päivää tai viikon, eikä tarttii miestä pyytää erikseen ettimään sitä ja tätä ja tuota. Eli pakkaat sen hoitolaukun valmiiksi sairaalakassiksi ensin, niin sit se tulee heti käyttöön ja tarpeeseen! nih!
  Täällä ärsyttää vaan lähes kaikki. Päällimmäisenä 2 x uhma. Mistä sitä äidin vastustusta riittääkin...

  *voimarutistus*

  VastaaPoista
 4. Outi <3 <3 <3

  Viimeks kätilö vittuili mulle kun mun sairaalakassi oli niin iso ja painava. =P Olipahan ainakin kaikki mahdollinen enemmän tai vähemmän tarpeellinen mukana! =D

  Täälläkin uhmaillaan voi hyvänen aika.................

  VastaaPoista
 5. Sairaalakassin tarvii kyllä ja sen todellakin pitää olla ajoissa pakattuna :) Hoitolaukkua minen ole osannut ikinä käyttää, et valitettavasti olen käsilaukkutyyppiä ;) mutta en nyt tiedä miten tuo sitten eroaa, iso kassi se on silti, vaikka onkin laukkuosastolta kaupasta. Ja pyyhittävää materiaalia. Kolme isoa taskua ja vaikka mun pienin on 4v niin edelleen sama kassi käytössä ja siellä edelleen kulkee mukana varavaatteita ja välipalaa.... sekä mulle, että muksuille :D

  VastaaPoista
 6. Nunju, kuulostaa kyllä ihan hoitolaukulta! =D

  VastaaPoista
 7. Kyllä se siitä.

  Terv. Nimim. Ei ainakaan kukaan viimeisessä kappaleessa mainittu.

  PS. Ei hitto, noi koirankynnet...

  VastaaPoista
 8. Jep, kyllä se.

  Ps. Sen raaps raapsin lisäksi noin isolla koiralla ne myös kolisee.

  VastaaPoista
 9. Voimia ärsytykseen, kyllä se siitä.. kevätaurinkokin saattaapi tulla esiin päivänä minä hyvänsä :) mutta joo.. ärsytys on niiiiiin ärsyttävää!!!

  VastaaPoista
 10. Oi, kevätaurinko! Nyt kyllä sataa niin paksusti lunta ettei auringosta ole tietoakaan... mutta kyllä se sieltä ennen pitkää tulee! Sitä paitsi kohta lähden kaverin kanssa viettämään äitien hemmottelupäivää paikalliselle lasten kirppikselle, sieltä sitä aurinkoa luulis ainakin löytyvän. =)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!