keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Hakusanalla ompelu

hakusanalla ompelu
Huomasin että tänne tullaan eniten Blogilistalta ompelu-kategorian kautta. Mikä on niiden tulijoiden kannalta tietysti vähän tyhmää, kun yhtään ompelujuttua en ole ehtinyt postata. Siihen pitää ehdottomasti saada muutos!

Joten tässä nyt alkupalaksi tälläinen pikku pussukkakokeilu. Yrityksenä on saada aikaan pussi johon voi helposti sujauttaa kännykän, rahat ja avaimetkin. Tämä ensimmäinen kokeilu ei nyt ihan ole sitä mitä halusin, vaati tuotekehittelyä...


Pussukassa on kaksi lokeroa joista pienemmässä on tarrakiinnitys.


Toisessa kyljessä on vielä lenkki johon saa avainrenksun. Koko pussukka on aika omituisen mallinen, mikä ei kyllä kuvassa tule niin hyvin esille. Ei tästä kännykkäpussia tullut mutta ihan kelpo pussi muuten. Laitoin siihen kameran.

Kankaat pussukassa ovat osittain kierrätettyjä, ulkopuolen kangas on nimittäin kirpparilta löytämästäni verhosta. Vuorin ja avainlenksun pirteä pallokangas on viimejouluisesta ihan mahtavasta joululahjapussista: anoppi keräsi kangaskaapistaan kankaita joita ei itse käytä! Tykkään noiden kahden kankaan yhdistelmästä, siitä tuli reipas!

//

Meinasin muuten että laitan tuonne välilehteen (yläreunaan, otsikon ja esittelyn alapuolelle) ompeluarkiston johon laitan kuvat myös vanhan blogin aikaisista tekeleistä ja alan sitten kerätä sinne näitä uusiakin sitä mukaa kun niitä tulee. Tarkkasilmäiset ehkä huomasivat viime yönä ilmestyneen Kotipesä-välilehden. Siitä kun klikkaa, pääsee vanhaan blogiini suoraan. Vielä siellä ei kuvia ole eikä taida pystyä myöskään kommentoimaan, mutta monen mutkan kautta kuulin, että ilmeiseti blogihalvaus ei ole pysyvää sorttia. Vuodatuksessa tehdään remonttia nyt, blogi toimii taas mahdollisesti ensi kuussa. Aikamoinen tauko, siis!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!