sunnuntai 12. elokuuta 2012

Punainen lanka onkin sininen - The red thread is blue this time

These Scavenger hunts get harder by the week!!

Hanging by a Thread


Okay, I know what hanging by a thread really means. But I just wasn't able to pull it off. So I took a thread and hung some flowers on it, and I took the thread with the flowers and I hung it on the wall. Flowers hanging by a thread, you see.

//

Kukkia hiuskarvan varassa. Sovitaan vaikka että tämä hiuskarva on merihirviön peruukista.

Collage - Colors of August


I just couldn't title my collage Collage so I came up with this name.

//

Syksyisiä värejä kerääntyi kollaasiin.

Always Look on the Bright side


The only bright side of summer ending is all the cool stuff that is growing in my vegetable garden.

//

Ainoa mukava asia kesän loppumisessa on kasvimaalla kypsyvä sato.

Home (sweet home)


That's the porch of our home on the background. (Couldn't name this one just Home, since it's allso a finnish word meaning mildew.)

//

Siellä taustalla näkyy oman kodin kullan kalliin veranta.

Mobile (phone photo)


I'm sorry you had to see this. The camera on my (allmost) historical mobile phone is baaaad. The only cool thing about it is the second camera that you can use to take a picture of yourself. So, there's me, with the blue thread and the flowers on my head.

//

Olen pahoillani, kuvanlaatu on aivan surkea. Ikuvanhan puhelimeni kameralla ei parempaan pysty. Ainoa kiva juttu siinä on kakkoskamera jolla voi ottaa itsestään kuvan. Joten siinä minä nyt olen, se sininen lanka kukkineen päässäni.


Linking up with Scavenger Hunt Sunday
14 kommenttia:

 1. Very artistic photos, bright, beautiful colors, lovely details, so much to see in every photo !!

  Tykkään kovasti sun kuvista. Sulla on värisilmää. Hyvää sunnuntaita ja kiitti kommentista ja mukava ku oot mukana tässä !

  VastaaPoista
 2. Eikyllä uskoisi, että kamerasi onmitenkään huono,hyvin olet saanut nuo kauniit värit vangittua! Syksyn tulon hyvä juttu on tosiaan se sato, jota minun pikkuruisesta kasvihuoneestani tulee vain muutaman käyrän kurkun ja pienen tomaatin verran. Toivottavasti sinulla on suurempi sato :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on pikkuinen digikamera joka alkaa jo vedellä viimeisiään, vaatii aika paljon kuvan käsittelyä että niistä saa tuon näköisiä... Tuo viimeinen kuva on otettu vanhan Nokian kameralla ja se vasta huono onkin!

   Poista
 3. Love the hanging by a thread picture! Gorgeous shots!

  VastaaPoista
 4. Love the colors in your photos.....so warm! Very creative Hanging By a Thread....and beautiful! Just this week I broke down and traded my historic cell phone for a smart phone. Now I have to learn how to use it!

  VastaaPoista
 5. I love all the gorgeous colors in your photos!

  VastaaPoista
 6. Great set. I like how you had a bit of a "theme" going on with your series. Loved the creativity of the Hanging By a Thread shot. Your collage was so pretty and the Always Look on the Bright Side was also wonderful. I love fresh produce but we don't grow our own as I don't have the time or the energy for taking care of a garden. Thanks for your visit to my blog and wonderful comment.

  VastaaPoista
 7. What a colorful hunt. Your take is very creative. I love the garland of flowers. Have a super week.

  VastaaPoista
 8. Love your colors of August! Lovely shots.

  VastaaPoista
 9. LOVEly set! LOVE hanging by a thread!

  VastaaPoista
 10. I love your flowers "hanging" Very nice!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!