perjantai 27. heinäkuuta 2012

Paraati 2012

Kunnon Kotkalaisina nökötimme (melkein) eturivissä, paraatipaikalla katsomassa Meripäivien avajaisparaatia. Ja kun nyt kerran olimme valokuvaamisen kannalta otollisella paikalla eikä edes satanut (!), annoin kameran laulaa. Joten tässä, olkaa hyvät, kevyt kuvakooste tämänvuotisesta paraatista maustettuna olennaisilla huomioilla taaperon reaktioista.Nämä hienoihin asuihin pukeutuneet tyypit eivät saaneet tytössä aikaan kovinkaan suurta innostusta, niinkuin olisi ehkä odottanut......vaan kaikkein kivointa ja jännintä oli ehdottomasti nopot (mopot, motskarit, moottoripyörät ja mönkijät...) joita onneksi riittikin pitkin paraatia, kuvissa on vaan ihan muutama hienoin. Parasta oli kun nopoista lähti kova ääni...Aika mahtavia oli myös paraatin ihan alussa nähdyt hepat, varsinkin ISO heppa. Ja oli koiratkin ihan kivoja.Autot oli kanssa ihan jees, mutta ohi körötteleviä nalle-puhia ja tikrua tyttö katseli hyvin vakavana... 

Jos facebookista näkyneistä kommenteista ja lähellä olleiden (pikku)poikien reaktioista mitään voi päätellä, Salama-auto oli ehkä koko paraatin kovin juttu vaikka ei meidän perheessä suurta innostusta aiheuttanutkaan, kun ei ole meille vielä tuttu.
Ilmeisesti tanssivat tytöt olivat melkoisen vaikuttavia, sillä niistä puhuttiin vielä autossa kotimatkalla ja illalla nukkumaan mennessä.Nämä oli minun suosikit...Ja ilmopallot nyt toimii aina!

Päätän raporttini meripäiväparaatista tähän. Muihin (meripäivä)aiheisiin palaan tuonnempana.
Magdaleena kuittaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!