maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kivointa Meripäivissä

Nyt on meripäivät juhlittu. Aika rauhallisesti ja pienesti meidän perheen osalta tänä vuonna tosin, torstaina käytiin paraatin jälkeen katsastamassa alue, perjantaina käytiin iltasella kääntymässä. Lauantaina oltiin kotona ja sunnuntain lastenmeripäiväsuunnitelmat muuttuivat ihan muuksi sateen ja ukkosen takia.


Mutta mukavaa oli siitä huolimatta, kivahan tuolla alueella on auringossa tepastella ja maistella herkkuja. Ja kivointa ehdottomasti oli tivoli!


Ankkajunaan (jos hän sanoo että se on ankka niin silloin se on ankka!) piti päästä uudestaan ja olisi varmaan pitänyt vielä vaikka kuinka monta kertaa, vaikka kyydissä ollessa selkeästi vähän pelottikin. "Lujaa ankka kivaa!" oli viikonlopun toistetuin lause.


Kivoin kaikista oli kuitenkin karuselli, ja karusellissa ehdottomasti parasta se kun isi tuli aina uudestaan ja uudestaan näkyviin. Mutta miksi nuo eläimet näyttää siltä kun ne olisi kännissä???
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!