torstai 26. heinäkuuta 2012

Upea kortti isille

Koska olen ollut nyt poikkeuksellisen paljon töissä, ja tyttö oli vielä viikonloppuna yökyläilemässäkin, on pitänyt varastaa yhteistä aikaa kotitöiden kustannuksella. Eilen emme tiskanneet emmekä pesseet pyykkiä, vaan luimme kirjoja kainalossa, leikimme leikkimökissä ja askartelimme.


Viimevuotisesta kurpitsakarnevaalimainoskortista, tarroista ja muista tarkkaan valikoiduista askartelulaatikon aarteista syntyi upea kortti isille! 


Käytiin yhdessä kiikuttamassa kortti postilaatikkoon isin löydettäväksi. (Pakko lisätä että tuo "isi"-teksti tuossa kortissa syntyi yhteis-kynänpitely-yhteistyönä, jos joku jo ihmetteli...)


Siellä on!

Tarkoitus oli, että kurkkisimme ikkunasta kun isi töistä tullessaan hakee postin (niinkuin melkein kaikkina muina päivinä teemme...) mutta tietysti eilen tyttö vielä nukkui siihen aikaan joten se suunnitelma meni mönkään. Mutta mitä pienistä, askartelu oli kuitenkin kivaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!