tiistai 10. heinäkuuta 2012

Listoilla!

päin mäntylää listoilla
Nyt on blogin seuraaminen tehty kuulkaa helpoksi!

Blogilistan nappi sai seurakseen bloglovin'in napin ja facebookin like-boxin. Sieltä vaan reippaasti vasemmasta sivupalkista klikkailemaan! 

Blogilista ja Bloglovin ovat näppäriä työkaluja jos tykkää seurailla useampia blogeja säännöllisesti, sieltä näkee helposti jos jossain on päivityksiä ja varsinkin Blogilistalta löytää uusia mielenkiintoisia blogeja lukulistalle.

Jos käy ahkeraan Facebookissa, kannattaa ehdottomasti tykätä suosikkiblogien (ja varsinkin tämän blogin!) sivusta, siten saa näpsästi päivitykset (ja ehkä jotain muutakin sisältöä joskus..) suoraan uutisvirtaan.

Ja onhan tuossa vasemmalla myös tuo bloggerin oma lukijapaneeli. Liittykää nyt ihmeessä sinnekin! Tulee bloggarille hyvä mieli...

Vielä kun saisi blogin näkymään google-haussa. Osaisiko joku blogger-konkari auttaa?2 kommenttia:

  1. Löytyiskö tuolta:
    http://www.google.fi/submit_content.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos linkistä Al, tosin tämä näkyy jo googlessa. Kerran yhtenä yönä silmät ristissä kävin läpi jotain googlen ohjeistusta, yhtään en muista mitä tein, mutta ping! Aamulla näkyi! =)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!