lauantai 21. heinäkuuta 2012

Vauva

Löysin kerran yhdeltä pihakirppikseltä vauvanuken vitosella. Vauvasta tuli välittömästi ykkössuosikki ja mollamaijoja ei sen koommin ole hyysätty. Vauvan pitää olla mukana kaikessa.


Nämä vauvanhoivaamiskuvat ovat niin liikuttavia että voisin julkaista niitä vaikka kuinka paljon, mutta ehkä näistäkin tajuatte pointin. Vauva on t.ä.r.k.e.ä.


Sitten tapahtui katastrofi. Äiti hajotti vauvan! Voi elämä...

Laitoin facebookin lastenkampekirpparille avunpyynnön: 
Nyt on kriisi!! Äiti rikkoi baby bornin! Jalka jäi käteen... =( Kenelläkään ylimääräistä baby bornia myytäväksi että saataisiin vauva mystisesti parantumaan??

Pikaista yhteydenottoa odottaen
Vuoden mutsi
 Ja seuraavana päivänä tuli vastaus. Erään äidin tyttärellä oli kaksi nukkea. Äiti ajatteli, että josko tyttö toisesta luopuisi, kun ei sillä koskaan leikitä. Sovittiin vauvanhakutreffit samalle päivälle.

Kerrostalon parkkipaikalle tulivat äiti ja tytär, tytöllä vielä kyynel silmäkulmassa. Äiti sanoi että ensin tuli iso itku, mutta kun äiti oli kertonut että toisen tytön nukke meni rikki ja nyt on paha mieli, oli tämä tyttö reipastunut ja halunnut luopua toisesta. Olivat yhdessä etsineet vaatteetkin nukelle.

 Olen sanaton.

Nyt on Prinsessa Tättähäärällä uusi nukke. Vähän se on eri näköinen, varmaan eri vuosimallin baby born, mutta alun pienen epäilyn jälkeen uusi vauva meni täydestä. Vanha vauva on jo unohtunut ja uusi nukke on, jos mahdollista, vielä entistäkin tärkeämpi.

Paitsi että minä en ole unohtanut. Se yksijalkainen, korjauskelvottomasti murtunut vauvanukke makaa tuolla nyt odottamassa mitä sille tekisin. Miten sen voisi heittää roskiin kun se on niin inhimillinen???
2 kommenttia:

  1. Oi miten ihania hoiva-kuvia <3 Ja mieletöntä, että saitte uuden vauvan äidin rikkoman tilalle! Hyihyi äiti.. ;)) Meillä muuten eka baby born halkesi kyljestä (!!) vaikka oli uutena ostettu, no, tilalle saatiin kaupasta uusi tietysti. Mulla on sama ongelma.. en kertakaikkiaan pysty heittämään mitään vanhoja pehmoleluja tai nukkeja pois. Ja ihan karmeeta on, kun päiväkotien pihavarastossa oon nähnyt 'ulkonukkeja', ilman vaatteita siellä raukat hiekkalelujen seassa likaisina pötköttävät.. :((

    VastaaPoista
  2. Ihan viattomasti laitoin vauvaa istumaan, ruts vaan lähti jalka! Oivoi, oli kyllä niin vuoden mutsi-olo...

    Kamalalta kuulostaa nuo ulkonuket, hrr. Tosin tämä meidänkin vauva välillä makaa alastomana milloin missäkin. Nyt sille onneksi saa jo pukea vaatteet, yhdessä vaiheessa tuli kamala huuto jos nukelle yritti mitään pukea! (Sama muittenkin nukkien ja mollien kanssa, kaikki piti vaan riisua. Ihme juttu!)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!