maanantai 9. heinäkuuta 2012

Blogimutsit yllättää

blogimutsit yllättää
Kotipesän lukijat ehkä muistavat postin tuoman yllätyspaketin reilu kuukausi takaperin. Kysehän oli Ipanaisen järjestämästä Blogimutsit yllättää -Sinulle on postia -tempauksesta. Idea on aivan mahtava, osallistuneiden bloggaajien (tässä tapauksessa nimenomaan äitibloggaajien) kesken arvottiin jokaiselle oma salainen ystävä jolle lähetettiin kaksi pakettia, toinen touko- ja toinen kesäkuussa. Paketit lähetettiin anonyymisti, ja samaten tietysti saatiin kaksi pakettia joltakin toiselta salaiselta äidiltä. Pakettien teemana oli äidin oma aika ja hemmottelu.

Ensimmäisessä paketissani oli herkkua suklaata sekä kaksi puutarhalehteä jotka olen kalunnut kannesta kanteen ja saanutkin niistä uutta intoa ja kipinää puutarhanhoitoon. Tämän kuun paketin mukana postiluukusta tupsahti lisää inspiraatiota puutarhaunelmia-dvd:n muodossa sekä ihan liian houkutteleva lajitelma dippikastikejauheita -jotka tälläiselle sipsiaddiktille tietysti uppoavat kuin häkä. Itse asiassa ensimmäinen pussi pääsi käyttöön jo heti seuraavana iltana... Paketin kaikkein ilahduttavin osa oli kuitenkin ihana luomu-iltatee. En tiedä olenko siitä joskus maininnut vai mistä tämä salainen ystäväni tämän teen tähän keksi, mutta olen aivan tolkuttoman huono nukahtamaan illalla. Jospa tästä teestä löytyisi siihen ongelmaan apua, hyvää se ainakin on jos ei muuta! Kiitos taas, Salainen ystäväni, ihanasta ja piristävästä (ja toivottavasti myös unettavasta, heh) paketista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!