perjantai 21. helmikuuta 2014

Case hoitolaukku


Jostain syystä olen onnistunut kehittämään itselleni valtavan pakkomielteen aiheesta vauvan hoitolaukku. Olen vakuuttunut, että kunhan saan itselleni sen täydellisen hoitolaukun, selviän vauvavuodesta edes jollain tavalla hengissä. (Ja muuten en.)

(Oli meillä viimeksikin hoitolaukku mutta se oli huono ja meni rikki.)

Mielestäni en vaadi laukulta mahdottomia. Sen pitää vain
- olla tarpeeksi suuri, kuten Maija Poppasella, ja siinä pitää olla tarpeeksi taskuja joihin koko elämän voi organisoida.
- olla kivan näköinen, muistuttaa tavallista olkalaukkua sekä kelvata ulkoasunsa puolesta tarvittaessa myös miehelle.
- Siinä pitää olla kaksi vetoketjulla suljettavaa osastoa, toinen vauvan jutuille ja toinen kaikelle sille tavaralle joka nyt kulkee käsilaukussani.
- Siinä pitää olla säädettävä kantohihna että voin kantaa sitä olalla, sekä vaunuihinkiinnittämislenksut että voin laittaa sen vaunuihin kiinni sitten kun en jaksa enää kantaa sitä olalla.
- Siinä pitää olla lukittava tasku rauhoittaville................. no ei, mutta sen pitää kuiskia minulle kannustavia iskulauseita kuten keep calm and carry on sekä you are amazing.

Olen melkein löytänyt sen jo monta kertaa, mutta joka kerralla vastaan on tullut jokin ylitsepääsemätön ongelma. Ai miten niin muka teen tästä vaikeaa??

Sitten, jossakin hormoonihuuruisessa mielenhäiriössä tilasin nämä:

Kankaat, vetskarit ja langat Myllymuksuilta ja metallikilkkeet Shelbystä.

Niistä pitäisi syntyä se täydellinen hoitolaukku jonka mies on hellästi ironisesti nimennyt laukuksi naisille jotka kulkevat omia polkujaan.

Ja jos se ei onnistu niin sitten tilaan tämän. Ai miten niin 189,95 euroa hoitolaukusta on liikaa???

***

Viikonlopuksi reissataan taas keskiajalle! Joten mukavaa viikonloppua ja nähdään sunnuntaina!


7 kommenttia:

 1. Meillä asuvalla naisella oli, on toki yhä sellainen <3<3<3499 söpödöpöihkuhunajainen vaaleanpunainen tenavalaukku jota jouduin kaksi kertaa pitämään mukanani. :[ :/ Nolotti niin paljon, että hankin ikioman, timberland-merkkisen mutten muista mallia tai muuta. Sinne mahtuu paljon kaikkea tarpeellista, vaikkei matkalaukun kokoa ole lähellekään. Maksoi 80 rahaa, jonka ajattelin olevan paljon, kunnes huomasin marimekkojen yms neutraalien kustantavan reilusti yli 100.

  Sun tuosta tulee varmasti hieno. Laita kuvatus näkyville siitä sitten! Hyvää vkl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa linkissä. Tuttilaukku? Vaippalaukku? KOSTEUSPYYHELAUKKU! :D Miten perheemme on pärjännyt ilman sellaisia! :D :D

   Poista
 2. Hih, voin kuvitella että vaaleenpunasen laukun kanssa voi olla vähän kiusallista.. noi kankaat on kaikki värihyväksytytetty miehellä, siitä tulee sitten pääasiassa turkoosi. Melkein kyllä tilasin yhden perhoskuvioisen laukun (ennen noiden kankaiden hankkimista) mutta se ei jostain kumman syystä saanut hyväksyntää..
  Toi linkin laukku on melko... ...kattava! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=9953266 Vaimolla on tuollainen, sai joltakin ystävältään hoitoveskaksi. Eihän tuota voi minä pitää mukana, vaikka vaaleanpunainen on ihan jees väri. Siksi oli hankittava oma! Vieläkin puistattaa ne pari kertaa jolloin tuota oli pakko kulettaa olkapäillä kun lapsi oli sylissä! :D

   Poista
  2. Ja niin, tuo sun teksti kommenttikentän alapuolella on viisas. Jotkut ihmiset eivät asiaa välttämättä oivalla.
   Mulla/puolisollani on tärkeää ettemme omissa blogeissamme mainitse tenavain nimiä, kun ei tod. kuulu mihinkään. Se on tietty kunkin oma asia miten blogeissaan jälkeläisensä tuo ilmi, mun blogiin lapset tai muut ihmiset ei tunnistettavasti kuulu.

   Poista
  3. Juup, tosin välillä joudun silti poistamaan jonkun kommentin ja postaan sen sit uudestaan ilman niitä nimiä... =)

   Poista
 3. Ai kamala, sulla on selkeesti trauma!! =D

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!