maanantai 17. syyskuuta 2012

Something simple

It's sunday again, so lets do some scav hunting!  //   Kun on ensin muutaman päivän kadoksissa, on hyvä antaa kuulua itsestään kahden postauksen verran samana iltana. Vaikka olenkin korviani myöten innoissani keskiaikahaaveiluista ei se tarkoita sitä ettenkö olisi ehtinyt tehdä mitään muuta. Olenhan sentään! Mm. tänään kävin keräämässä suppilovahveroita, maalasin oranssilla ja kiipesin räystäälle. Ja koska on sunnuntai, näpsin kuvia Scavenger Hunttia varten.


Ok, I know this is almost too cute to be published, but what can you expect if the prompt is Kiss! And come on, my heart just melts when I look at this one.  //  Ok, tajuan kyllä että tämä on melkein liian söpö julkaistavaksi, mutta mitä voi odottaa jos aiheena on Kiss. Mutta siis katsokaa nyt tätä. Sydän sulaa!


Everything in this photo is askew, even my husband. He is cleaning the carage roof, by the way.  //  Tässä kuvassa ei ole varmaan mitään mikä ei olisi vinossa. Puu on vinossa, tikkaat on vinossa, autotallin katto on vinossa joten tottakai myös kattoa haravoiva (!) mieheni on vinossa. Onneksi meillä ei silti ole mikään vinossa vaan kaikki on vallan mainiosti!


Don't you just love the smell of thyme?  //  Yrttipenkkini jossa timjami varastaa shown. Ihana tuoksu!


It was suprisingly difficult to find something simple enough to photograph for this one.  //  Olipa vaikeaa virittää aivot Simple-taajuudelle. Luulisi olevan yksinkertaista mutta kuva-aihetta etsiessä tuntui että mikään ei lopulta ole tarpeeksi ilmiselvän yksinkertaista. Kai se on vähän makuasiakin. 


This actually is a plant. I mean, can you believe that this color is for real!  //   Se on kasvi, hyvin värikäs sellainen. Ihan uskomatonta että luonnossa voi olla tuollaisia värejä ihan itsestään. Se oranssi jota tänään maalasin ei ollut ihan yhtä kirkas kuin tämä, mutta melkein.


Linking up with Scavenger Hunt Sunday

8 kommenttia:

 1. Love the acorn shot and that sweet, sweet kiss. Enjoy your coming week!!

  VastaaPoista
 2. That kiss is so very sweet. Very nice group of shots for this week's scavenger hunt.

  VastaaPoista
 3. My fave picture is the acorn... nature produces the best photo opportunities.

  VastaaPoista
 4. Love the color of the acorns. And the Kiss just melts my heart :)

  VastaaPoista
 5. Thanks guys! I really like the acorns too.. =)

  VastaaPoista
 6. The kiss is very sweet, the thyme is ultra fragrant, and I love flower for the plant.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!