lauantai 8. syyskuuta 2012

Autumn flowers

I decided to plant new flowers to our pots by the door. These thujas have survived in these pots many years, winters and all!  //   Päätin vaihtaa kulahtaneet orvokit  vähän freesimpiin ja syksyisempiin istutuksiin. Timanttimuijat ovat muuten pärjänneet noissa ruukuissa jo vaikka kuinka monta talvea, ja ihan ulkosalla! Joku kaunis päivä ne on kyllä pakko siirtää johonkin maan multiin kasvamaan, eihän ne oikeasti mitään ruukkukasveja ole vaan isoja puita. Tosin noin pienessä ruukussa saattaa tapahtua bonsai-efekti ja ne jäävätkin pieneksi, tiedä häntä sitten.


At first I only bought the white flowers, but then decided that two plants in a round pot looks stupid. So we went to buy some more with my little girl. She chose the yellow one and I chose the red one.  //  Ostin ensin pelkät valkoiset kukat mutta kun olimme käymässä istuttamaan niitä niin totesin että ihan dorkaltahan se näyttää kaksi kasvia pyöreässä ruukussa. Joten pyöräiltiin neidin kanssa lähikauppaan hakemaan täydennystä, neiti valitsi keltaisen ja minä punaisen.


And now if you were wondering how come these photos look so weird, it's because I took them At Night with no flash, only with the light of our porch light. It's amazing what a big difference using a tripod does!  //  Ja nyt sitten jos ihmettelitte että mitä hittoa nuo kuvat on niin omituisen näköisiä, niin se johtuu siitä että tämän päivän Photo a Day-aihe on At Night, joten kuvat on otettu keskellä yötä meidän pihalampun valossa, ilman salamaa. Ihmeellistä mikä vaikutus voi olla sillä että käyttää jalustaa!


Our neighbour saw me in the middle of my photo shoot, he must think I've lost it for good, taking pictures in the middle of the night, with a tripod, of our front door.  //  Tosin meidän naapuri käveli koiran kanssa ohi juuri kesken intensiivisen kuvaussession. Saattoi vähän ihmetellä että nyt se akka on seonnut lopullisesti, jalustan kanssa keskellä yötä ottamassa valokuvia etuovestaan. No eiköhän ne jo muutenkin pidä meitä vähän omituisina...
3 kommenttia:

 1. Kivahan se vaan, että naapureillakin jotain sanottavaa toisilleen? "Siis viimeyönä se siis kuvas tuolla OMAA OVEAAN, siis keskellä yötä"

  Mun rukkkuistutukset ei koskaan selviä talvesta, vaikka ne ois mitä, joten onnea kestävistä tuijista (siis onnestahan tuon täytyy olla kiinni, että mulla epäonnistuu, ei toimenpiteistä....;)

  VastaaPoista
 2. Mutta teillä ON tosi hieno ulko-ovi ;-)

  Ja kukka-aseltemat. Mulla vielä rehottaa orvokit ja krassit, pitäis ryhdistäytyä...

  VastaaPoista
 3. Kiitos mä kans tykkään tosta ovesta tosi paljon...........! =D

  Joo mervi, onnestahan se lopulta aina on kiinni. En minä noille muuta ole tehnyt kun multaan istuttanut, kaksi kertaa vuodessa ne saavat juurihoitoa kun käyn ronkkimassa vanhat kukat pois ja uudet tilalle. Ja kastelen jos muistan. Ainoa tietoisesti niiden menestymistä edistävä teko on, että ne ovat räystään alla eivätkä sateessa, jolloin multa ei talven tullen ole märkää eli se ei jäädy. =)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!