keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Oodi tomaatille


Ja sipulille ja porkkanalle ja perunalle ja herneelle ja punajuurelle ja kesäkurpitsalle ja avomaankurkulle.  //  This is an ode to tomatoes, onions, carrots, potatoes, peas, beetroots, courgettes and cucumbers.


Oodi luonnolle joka ne kasvatti ja sateelle joka ne kasteli. Oodi hevosenpaskalle.  //  This is an ode to nature that grew them and rain that watered them. This is an ode to horse shit.


Puutarhuri oli niin laiska ettei ole ansainnut oodia, mutta teki  ilmeisesti jotain oikeinkin.   //  The gardener was lazy and does not deserve an ode, but apparently she (I) did something right.


Loppukevennys: Porkkanat pussaa. Pus!  //  Something cute to end with: Carrots kissing!

(Vakavasti harkitsen tuon haalarin pistämistä vaihtoon ihan vaan siksi että se näyttää kuvissa vielä kamalammalta kuin luonnossa.  //  I have seriously considered getting her new overalls, only because they look even uglier in pictures than in real life.)

2 kommenttia:

  1. Voi teidän sato näyttää paljon paremmalta kuin meillä. Nauttikaa, oodi teille!

    VastaaPoista
  2. Olin ovela ja keräsin kaikki yhteen kasaan niin näyttää vielä hienommalta!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!