lauantai 8. syyskuuta 2012

Kiva päivä!

 Sen kerran kun meidän kunnassa jotain tapahtuu, niin kaikki on sitten pitänyt survoa samalle lauantaille! Osa jutuista piti jättää ihan suosiolla väliin, esim. Maretariumin rapu-päivään ei enää revetty. Mutta kiva päivä saatiin kuitenkin aikaiseksi ja ehdittiin vaikka minne, ja kaikki ennen päiväunia!


Kävimme rautakaupan lastentapahtumasta hakemassa ilmapallon ja etsimässä Viirua ja Pesosta joita ei näkynyt missään. Pomppulinna jätettiin suosiolla väliin ja suunnattiin pihalle rapsuttelemaan maatilan eläimiä ja ihmettelemään pelottavaa paloautoa. Eläimistä päräyttävin oli tällä kertaa yllättäen vuohi. (!)

Sitten suuntasimme keskustaan jossa torilla ja bulevardilla oli kirpputori, tosin myyjiä oli harmillisen vähän. Tehtiin hienoja löytöjä, mm. eurolla valtava muovinen dinosaurus joka oli vielä vuohtakin päräyttävämpi! Ulkokirppiksiltä jatkoimme sujuvasti perinteiselle kirpparikierroksellemme josta mukaan tarttui mm. Marimekon auto-kuosinen makuupussi kolmella eurolla ja Ticket to heavenin maaston vihreä sadepuku kympillä (voidaan laittaa kiertoon viime syksyinen pinkki sadeasu jonka takki on jo pieni ja housut edelleen ihan liian isot!). Ja löytyi minullekin vaatteita ja mies löysi taas yhden savipullon... ja hei juustokupu!

Vielä ehdittiin käymään cittarissa jossa oli prinsessa/ritaripäivä. Sieltä sai pienellä jonottamisella prinsessadiplomin, kruunun ja muuta pientä sälää. Tosin poikien lahjus oli paljon hienompi, mm upea punainen salkku, mutta ystävällinen täti oli sitä mieltä ettei sitä voi tytölle antaa kun se oli joku auto-juttu. Pöh. En jaksanut käydä kinaamaan.

Oli kuitenkin ihan hirmu kiva päivä ja huomisellekin on tiedossa ohjelmaa jos vaan ei sada!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!