maanantai 24. syyskuuta 2012

Pahvilaatikko

Tänään on ollut varsin mielenkiintoinen päivä. On koettu uutuutena mm. sellaiset ilmiöt, kuin *karjun hysteeristä nikotteluitkua jos en saa mitä haluan* sekä *hakkaan otsaa lattiaan/seinään/ikkunaan jos en edelleenkään saa mitä haluan*. Tarkennetaan vielä että kyseinen raivopylly en ollut minä eikä mies.

Siksipä sattuikin erikoisen hyvään saumaan postipaketti!! 


Neiti ei niinkään innostunut paketin sisällöstä kuin paketista itsestään!

 
 Hän halusi tulla nostetuksi laatikkoon, pakkauspaperien sekaan. Kansikin piti laittaa päälle. Kuinka kätevää. Täytyy säilyttää tämä laatikko vastaisuuden varalle.

//

Minä innostuin sitten siitä sisällöstä. Mies oli vielä salaa käynyt tilaamassa Avalonin aarteiden poistoista matka-arkun tai keskiaikavaatteidensäilytyskorin tai mikä tämä nyt onkaan. Se on ihana!!


Ja vielä enemmän innostuin kun paketista paljastui vielä minulle....


...saksipaketti! Näitä keskiaikasaksia kuolasin sydän syrjällään mutta ne olivat sieltä loppuneet eikä kauppias osannut sanoa koska niitä saa lisää vai saako ollenkaan joten olin jo luopunut toivosta. Mutta miespä oli huomannut että tälläisessä lahjapaketissa ne sakset vielä ovat saatavilla! Nyt on sitten saksien lisäksi kuusi kerää ihanaa narua jolle ihan varmasti löytyy vielä käyttöä, jos vain raaskin!

//

Olen tainnut muutaman kerran mainita että minulla on IHANA mies!!

///

Sunnuntai-aamuna sain aamupuuroa jossa oli sydämenmuotoinen voisilmä.

////

Lapsi kruunasi päivän nukahtamalla 1,5 tunnin taistelun jälkeen. Olisi vissiin pitänyt laittaa se tuohon pahvilaatikkoon nukkumaan.


....

3 kommenttia:

 1. Halvat huvit, onneksi. :)
  Toivotaan vähemmän raivokkaita päiviä.

  VastaaPoista
 2. Oi voi, voimia uhmaikään (vai tahtoikäkö se nyt poliittisesti korrektisti nykyään on ;-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos murut! <3 Tänään oli taas vaihteeksi hyvä päivä mutta ei oltukaan kotona vaan kaupungilla...

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!