sunnuntai 26. elokuuta 2012

Muinaistulilla

Käytiin katsastamassa muinaistulet Katariinanpuistossa.  --  We went to check out the ancient fire happening at our sea side park.


Tulien syttymistä odotellessa laitettiin piknik nurmikolle.  --  We had a little picnic while waiting for the fires to start.


Oli kuulkaa muuten herkkua!  --  It was really tasty, I must say!


Muinaistulia poltetaan itämeren rannoilla elokuun viimeisenä lauantaina.   --   The ancient fires are burned at the coastline of the baltic sea on the last saturday of august.


Opettelen käyttämään kameraani. Kai se olisi kannettava käyttöopasta mukana että osaisi säätää valotukset sun muut härvelit tilanteeseen sopiviksi. Toistaiseksi mennään automaattikuvauksella ja mutulla.  --  I'm learning to use my camera. Maybe I should carry the manual with me, so I could read up the perfect settings for every situation. Right now I'm going with the fully automatic most of the time.


Kovin myöhään ei voitu tulia ihastella kun väsynein retkeläinen piti saada nukkumaan. On se vaan elämyksellistä lapselle tälläinenkin pieni "yö"seikkailu!  --  We couldn't stay very long, we had to get the little one to bed. But it was such an experience for her, a "night time" adventure!


2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää "reissunne". Ja tuli, oli se sitten kynttilässä taikka kokossa, on niin tunnelmallista ja terapeuttista.

    VastaaPoista
  2. Tuli on kyllä mielettömän rentouttavaa ja vangitsevaa. Varsinkin kun kaiket päivät kyllästää itseään tällä teknologian sinisellä valolla, on ihanaa vastapainoksi saada vähän lämpöä.

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!