tiistai 28. elokuuta 2012

Maja

Lisää näitä luonnoksia ajalta ennen Canonia. Maja sohvapöydässä -kuinka riemastuttavaa!!


Äitinä oleminen ei aina ole pelkästään helppoa ja kivaa, mutta sitten tulee näitä hetkiä. 

Mitä elämä oli ennen tätä?

//

Sitten vähän ajankohtaisiakin aiheita. Ipanalla on räkätauti ja yskä. Eilen tuli vielä kulmahammas, joten ei nukuttu. Olin ihan rikki, päiväunille yrittäminen päättyi siihen että itkimme molemmat ja luovutimme. Tänään ollaan kylvetty pitkään, juotu kuumaa mehua kainalossa ja luettu paljon viltin alla. Nyt hän nukkuu. Yskii, mutta nukkuu. Huoh.

Ja jotain iloisempaa. Tämä blogi on melkoisen nuori tapaus, mutta syntyi vanhan blogin jälkeläisenä ennalta-arvaamattoman halvauksen murhattua vanhan blogin. Tänään on kulunut päivälleen vuosi siitä kun kirjoitin ensimmäisen, inspiraatiota uhkuvan postaukseni Kotipesään. Olin aikanaan ajatellut, että sitten kun Kotipesä täyttää vuoden, järjestän kyllä arvonnan, meni syteen tai saveen. Ompelen jotain kivaa -ehkä pussukan- ja arvon sen. Suurin pelkoni on että kukaan ei osallistu. Nöyryytys.

Että miten olisi? Ompelisinko jotain ja arpoisin sen teille, vaikkapa bloggaaja-identiteettini Magdaleenan 1-vuotissynttäreiden johdosta? Osallistuisitteko?

3 kommenttia:

 1. Mä just pari päivää sitten ihailin tuolla "Mun tekemät" -osiossa miten ihania pussukoita olet ommellut. Joten minä ainakin osallistuisin!!!

  VastaaPoista
 2. Onnea yksivuotiaalle! Se on pieni askel ihmiselämässä, mutta suuri harppaus sinulle ja iso ilo meille! Minä osallistun taatusti!

  Muistan ajan, kun omat lapset olivat pieniä ja tiedän, kuinka rankkaa se joskus on. Toipumista pienelle ja jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
 3. Marjaana, kiitos! <3
  N.N. Kiitos sinullekin, tänään onkin ollut jo taas helpompaa.. =)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!