torstai 16. elokuuta 2012

Lomalla ehtii

Meillä on ollut loma tämän viikon. Loma tarkoittaa sitä että mies on lomalla töistä ja osallistuu lapsenhoitoon jolloin minullakin on loma. Tosin toissapäivänä kävin töissä. Olen myös ehtinyt käydä suorittamassa hygieniapassin, tehdä kelaan ilmoituksen tuloista, tulostaa ja palauttaa yhden rästissä olleen jutun, aloittaa vieterikeinun kunnostuksen, lyhentää tytön keskiaikapuvun helman ja käydä parturissa. 

(Ihan vinkkinä kaikille rastoista haaveileville: kun kampaaja sanoo että pyöritelkää niitä rastoja, se myös tarkoittaa sitä. Jos pyörittelee kerran - pari kuukaudessa se tietää avautuneita ja lenkkiintyneitä takkuja, viiden tunnin parturisessiota, rastojen purkamista latvoista yli puolenvälin, rastoittamista uudelleen sekä sanomista kampaajalta. Ei mikään ihan kevyt perus pikku huolto.)

//

My husband has  had a holiday this week and that means holiday for me too. I have had the time to go to work a little, to study and pass a hygiene proficiency certificate, to fill official papers about benefits, to print and deliver something that was very late, to start fixing the spring swing, to fix a medieval dress for my daughter AND to visit my hairdresser.

Lomalla ehtii askarrella. Putkimiehen hymy editoitu pois kuvasta.

Huomenna lähdemme Hämeenlinnaan keskiaikamarkkinoille ja aiomme telttailla taaperon kanssa. Hankimme sille jopa kertakäyttövaippoja ensimmäistä kertaa ikinä, ostin muumivaippoja, niissä oli vakuuttava paketti. Blogissa luvassa elämää seuraavan kerran sunnuntaina, edellyttäen että selviämme reissusta hengissä.

Nyt laitan Katsomosta Myytinmurtajat  tulemaan ja alan pyöritellä niitä rastoja.

See ya!

//

Tomorrow we are of to a medieval fair in Hämeenlinna and we plan to sleep in a tent with our toddler. I even bought disposable diapers for her for the first time ever! I'll be returning to my computer on sunday, that is IF we survive from this trip. See you then!
2 kommenttia:

  1. Hyvänen aika, onpa sulla ollut työntäyteinen loma ja joudut vielä kaiket illat rastojakin näpräämään! Kuulostaa aika makeelta nuo keskiaikamarkkinat, oletteko mukana jossain projektissa siellä, kun on pukukin sen mukainen? Tsemppiä telttailuun, toivottavasti taaperokin viihtyy!

    VastaaPoista
  2. Joo se on tosi rankkaa toi kauneudesta huolehtiminen...! =D
    Markkinoilla oltiin ihan turistina, tykätään vaan pukeutua. =) Harmi kun kamerasta kuoli akku heti alkuunsa, saa nähdä jos miehen puhelimesta löytyisi muutama kuva.

    Telttailu oli... ...mielenkiintoista. Omassa huoneessa omassa sängyssä nukkumaan tottunut pikkulikka nukahti vasta parin tunnin riehumis-päällä hyppimis-tukasta/parrasta repimis-kirkumistaistelun jälkeen tiukkaan kainalo-otteeseen. Huoh, mutta muuten oli kivaa!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!