sunnuntai 26. elokuuta 2012

Sävy sävyyn

Vieterikeinunkunnostusprojekti etenee. --  The spring swing repair project is proceeding.


Se on pohjamaali!!
Haalarin värille ei ole tekosyytä.  --  The pink paint is primer!! There's no excuse for the color of the overalls.


Poseeraappas nyt nätisti siinä keinun edessä ja hymyile, niin saadaan hauska kuva blogiin siitä miten keinu ja haalari on ihan saman väriset. (Luonnossa ne on oikeasti ihan saman väriset. Tota maalia tarttui tohon olkapäähän eikä se erotu siitä. )   --  Smile for the camera, darling! Mommy needs to take a fun photo for the blog of your matchy matchy colors!

2 kommenttia:

  1. Oho,miten sattuikin, että noin samaa sävyä keinu ja puku. En edes epäile, että olisit tesmannut noita vierekkäin, et tietenkään :) ! Nyt kysyn tyhmiä, mutta mikä juttu nuo muinaistulet ovat? Ihan mahtava retki on teillä ollut!

    VastaaPoista
  2. Eheheee, siitä tulee oranssin keltainen lopulta.. Näköjään, kun valkoiseen pohjamaaaliin sekoittaa oranssia pigmettiä, syntyy pinkkiä! Saa nähdä mikä on lopputulos... =)

    Nuo muinaistulet on rannikon perinne, niitä poltetaan ainakin virossa ja muissakin itämeren maissa kesän loppumisen juhlistamiseksi ja jonkun muinaisten merkkitulien muistoksi. Tai en tiedä onko se perinne vai uudelleen henkiin herätelty juttu, ihan uutta oli minullekin! =)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!