lauantai 25. elokuuta 2012

My precious

Opettelen käyttämään uutta leluani! Tosin manuaalia en ole vielä saanut luettua kaulahihnan kiinnitystä pidemmälle. Arvatkaa pesinkö tänään pyykkiä tai astioita... no en. Mutta otin 310 uutta kuvaa! -- Guess what I've done today.. learning my new camera!! No dishes or laundry done, but 310 new images. It feels like christmas!

Olen ihan fiiliksissä tästä!!!

///

Ensin pörriäisiä.   --  First some bugs.Ja kastepisaroita..  --  And some dew...Pakko saada makro-objektiivi!!!  -- I just have to get me a macro lens!!!


Hmm.. onkohan mulla jotenkin vasemmalta oikealle suuntautuva silmä... Tai sitten sitä vaan on lukkiutunut yhteen tuttuun ja turvalliseen rajaukseen.  --  Hmm, I seem to have a thing about focal point on the left side of the image.. have to work on that.


Muistatteko bokeh-kuvat? Tässä nyt sama kukka bokehimmalla bokehilla, tosin maltillisemmilla väreillä. (Tämä kuva on otettu illalla ja se aikaisempi auringonpaisteessa.)  --  Remember the bokeh-pictures? Here's the same flower with a more bokehlicious bokeh and less aggressive colors.


Vielä loppuun tämä ihana!  --  And here's this cuteness to end with!


Jospa nyt vaikka malttaisi jo vähän tutkia sitä ohjekirjaa...  --  Now might be a good time to start reading the manual!

Ps. Jotakuta kuitenkin kiinnostaa. Se on Canon EOS 1100D.  --  I figured someone must be intrested on the brand and model of my new toy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!