lauantai 14. maaliskuuta 2015

Nailed it!


Tiedättekö nämä? 
Saw it on Pinterest - Nailed it! Näitä toinen toistaan huikeampia ja hellyyttävimpiä yrityksiä, kun ei menny ihan ku Strömsöössä...

***

Ystäväni teki kylpykakkuja ja innostuin ideasta. Mikä loistava aktiviteetti minulle ja Siskoliskolle! Saadaan siitä moneksi päiväksi ohjelmaa. 
Ensin käydään ostamassa puntti iiihania pinkkejä ruusuja.


Häädetään Peikkoveikko isin hoiviin ja ruvetaan töihin, ensin nyhdetään ruusuista terälehdet.Osa terälehdistä kuivataan mikrossa. [ohje]Ja osasta laitetaan ruusuvesi tekeytymään. [ohje]


Seuraavana päivänä siivilöidään ruusuvesi, murskataan kuivatut terälehdet ja valmistetaan kylpypommitaikina. [ohje]Muistetaan että ehdottomasti ei saa laittaa liikaa nestettä. Lisätään siis ruusuvettä tooooosi hitaasti - liikaa. Pahus.Niin. Nailed it!

[kuva]

2 kommenttia:

  1. Nuo näin sen Pinterestissä kuvat on tosi hauskoja ja samaan aikaan lohdullisia, että ei se muillakaan aina ihan sen ohjekuvan mukaista tule :D Mutta onhan sitten ainakin kokeillut :)

    Sun ruususuolasta tuli kyllä nättiä purkissa ja jos ei nyt ihan sitä mitä yritit niin eihän sen väliä kun lopputulos on kaunis ja käyttökelpoinen :)

    VastaaPoista
  2. Eikun siis joo kylpysuolaahan me yritettiinkin, aivan! =D

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!