keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kesäkuski

Tiesin että kasvimaan perustaminen on hyvä idea. Ajattelin että sen lisäksi, että minulla on siinä harrastus, kasvimaa tarjoaisi elämyksiä lapselle. Ja hän oppisi mistä ruoka tulee, jne.

Lapsen ruuassa on viime aikoina käytetty paljon kesäkurpitsaa (sesonkikasvi, eh..), joka jo muutenkin on jostain syystä ollut suunnattoman kiehtova mötkäle. Mutta sitten tapahtui kesäkurpitsavallankumous!


Oman kasvimaan kesäkurpitsapuska alkoi tuottaa satoa. Ensin kurkittiin niitä pikkukesäkurpitsoja mutta ei ihan kyllä tajuttu mistä on kyse. Mutta sitten ensimmäinen kurpitsa oli valmis kerättäväksi.


Meillä sattui olemaan vieraita silloin, ja tyttö nappasi kesäkurpitsan syliin ja juoksi sisälle esittelemään kesäkurpitsaa vieraille kuin maailman kahdeksatta ihmettä!

Täti, KATO, KESÄKUSKI!!!!!


Nyt seuraava kesäkurpitsa pullistelee pensaassa. Pihalla ollessaan tyttö istuu kesäkurpitsan vieressä kivellä, vahtimassa. Ja osoittelee kesäkurpitsaa sormella ja huutelee meille sitä kesäkuskia. ISO kesäkuski!!!

Tiesin, että kasvimaan perustaminen olisi hyvä idea!!!2 kommenttia:

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!