keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Tikusta asiaa

Huono bloggari täällä päivää. Ei mulla mitään varsinaista asiaa ole, kunhan tulin moikkaamaan. Teitä kaikkia varmasti ihan tosi paljon kiinnostaa meidän arkisista arkisimmat jutut.

//

Oltiin eilen lapsen kanssa kaupungilla. Käytiin kirjastossa jossa lapsen pää meinasi räjähtää kaikista niistä kirjoista. Käytiin vanhalla lastenkirpparilla josta löytyi lisää dinosauruksia, palikkalaatikko ja lampaantalja (maksoi vain 12 €, jee!). Käytiin myös tsekkaamassa uusi lastenkirppari joka oli siisti ja kiva ja siellä oli kiva leikkipaikka, löytyi laadukas (ja hyvin vaaleanpunainen) toppahaalari kahdellakympillä. Käytiin hakemassa kirjaston edestä parkkisakko, syytän lasta, sen tehtävä on huomata parkkikiekkokyltit.

Haalari on vielä iso mutta entä maaliskuussa?

Meidän piti mennä eilen aamulla kerhoilemaan, lapselle leikkiseuraa ja äidille ompeluseuraa nääs. Mutta herätyskello aka puhelin feilasi. Heräsin siihen että puhelin vilkkuu, ääntä ei kuuluu, näytössä lukee että herätys, kello on 7.30. Ei muuta kun aamuteen keittoon, keittiössä huomasin että kello olikin jo vartin yli yhdeksän. Ja puhelimella täysjumi, ei reagoinut minkään napin painamiseen. Aikamoisen googlettamisen ja näpertämisen takana oli että sain lopulta takakannen auki, akun irti ja puhelimen taas toimimaan.

Loukkaannuin puhelimelle sydänjuuriani myöten, menetin luottamukseni sen herätyskykyyn ja aloin viime yönä katsomaan uutta puhelinta. Kytkykauppaluurin ja uuden liittymän myötä sellainen peliliike ei vaikuttaisi rahatilanteeseen mitenkään joten kieltämättä houkuttaa. Vaikka uuden puhelimen hankkiminen vanhan periaatteessa vielä toimiessa (vaikka vaaaaanha onkin) sotii kyllä kaikkia mahdollisia ekologisia ja yhteiskunnallisia arvoja vastaan. Mutta mitä sanotte Nokian lumia 610:sta? Olen henkeen ja vereen Nokia-nainen, kun kerran olen niitä oppinut käyttämään en hevillä vaihda. Muita kriteerejä olisi se että sillä voi soittaa, lähettää tekstareita, ottaa jonkunlaisia valokuvia, ja ehkä selata nettiäkin tiedonhakumielessä. Ja sen pitäisi olla halpa. Olen kyllä kahden vaiheilla haluanko kosketunäytöllistä älypuhelinta ensinkään, oppisinko sellaista käyttämään? Toisaalta tuo netti puhelimessa kuulostaa aikas kivaltakin...

//

Lauantaina on Tuusulassa keskiaikaiset kekrimarkkinat joten ompeluneula käy kuumana. Siinä edelleen syy siihen että blogiparka jää vähemmälle huomiolle. 

///
 
Lapsen uhmistelu tulee näköjään aaltoina, eilen oli loistopäivä, tänäänkin vaikuttaa ihan lupaavalta. Kiukuttelu tuntuu kulkevan käsikädessä hampaiden tulon kanssa mikä on ihan ymmärrettävää. Lauantai tulee olemaan loistopäivä sillä lapsi menee mummilaan kun me mennään sinne markkinoille. Jee.

////

Haluaisin lapikkaat. Ne olisi loistokengät. Sopisivat arkitalvikengiksi JA keskiaikailuun. Kun minulla ei edelleenkään ole talvikenkiä. Raskauden jälkeen vanhat talvikengät ei enää mene jalkaan. Toissatalven kenkävalinnoista minulla ei ole mitään muistikuvaa. Ehkä en käynyt ollankaan ulkona? Se on mahdollista... Viime talven taiteilin ihanan romanttisilla mutta hengenvaarallisen liukkailla huopikkailla. Täksi talveksi haluan kunnon talvikegät. Löysin jo talvitakinkin kympillä kirpparilta, sellaisen joka on ihan oikeasti lämmin! Ehkä pyydän niitä lapikkaita synttärilahjaksi. Vink vink. (39 ois varmaan hyvä että mahtuu villasukka.)
2 kommenttia:

  1. Voi jos mä voitan lotossa niin ostan sulle lapikkaat. Ja itelleni 319€ Marimekon takin. Huokaus. Kävin tänään kaupoilla ja meinasi tulla ahistus. Kirpparit on kivoja mutta niissä vasta ahistaakin - henkeä ;-)

    Siispä lauantailottoa odotellessa!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos!! <3 <3 <3 Aika kiire aikataulu sun lottovoitolla mut kai se hoituu pakkasiin mennessä? =D

    Empä tullut ajatelleeksi tuollastakin, mut tietty kun järjellä ajattelee niin totta kai kirppareilla on vaikka mitä itiöitä. Kurja homma. =(

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!