maanantai 29. lokakuuta 2012

Kotoisaa - Cosy

Viikonloppuna otimme kunnon urakan ja siivosimme ja levitimme mattoja pitkin kylmiä lattioita. Ja mies innostui purkamaan ärsyttävän kiinteän kirjahyllyn että saatiin siirrettyä sohva - ja voi pojat että piristyi koko oleminen kun vähän muuttaa järjestystä ja siivoaa ja sisustaa. On niin kotoisaa että! Sen kunniaksi piti räpsiä muutamia kotoisia kuvia.  


We cleaned the house on the weekend and did some rearranging of the furniture. Plus we added lots of carpets on our cold floors. Now it's so cosy and nice in here that I just had to take some cosy pictures.


Nyt ollaan sitten oikein trendikkäitä näiden räsymattojemme kanssa!


Ad a purring cat, candle light and a fire in the fireplace and it gets almost too cosy!

//

Vähän niin kuin bonuksena ystävämme taviskuurnat löysivät makuuhuoneen ikkunan takana kasvavan pihlajan!


And look who found the rowan berries behind our bedroom window!Linking up with ColorMe Weekly #472 kommenttia:

  1. Magdaleena your interiors look beautiful and so rustic and warm and cozy. Lovely choice of photo to make into a palette aswell. Sorry for being so late in commenting.......got a busy around here this week:)

    Rosie x

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!