torstai 18. lokakuuta 2012

Sadepäivän top 3

Tättähäärän ehdottomat suosikkipuuhat sisällä ovat musiikin kuuntelu ja sen tahtiin tanssiminen (mieluiten Hevisauruksen), piirtäminen sekä lukeminen. Välillä pitää keksiä jotain muutakin, tässä meidän top 3.


Tällä hetkellä ehdottomasti kivointa on keinuminen. Hommasin vauvariippumaton kun tuo oli ihan pikkuinen eikä suostunut nukkumaan päiväunia muualla kuin sylissäni mutta ei siitä mitään hyötyä silloin ollut. Nyt löysin sen kaapista ja viritin sen tuohon, pääsipähän käyttöön sekin. Aiheuttaa takuuvarmasti riemunkiljahduksia! Mitä hurjemmat vauhdit sen parempi. Bonuksena siitä saa hyvän majan kun virittää vilttejä päälle.


Polku on myös kiva. Hernepusseista, pehmoleluista, tyynyistä ym. rakennetaan polku jota pitkin pitää kulkea eikä (periaatteessa) saa osua lattiaan. Superhauskaa! Tänään laajensin polun kulkemaan tuolin ja pöydän alta, vähän lisähaastetta.


Kestosuosikki: askartelu. Ei sen tarvitse esittää mitään, kunhan liimataan paljon kaikkea. Ja kuorrutetaan kimalleliimalla.


Muita ideoita? Mitkä puuhat on teidän sadepäivän pelastajat? Nyt kaikki hyvät vinkit jakoon!
3 kommenttia:

  1. LEIPOMINEN!!!

    Ihan minkä tahansa leipominen, siis pullat, sämpylät, piirakat, suklaakakut, piparit tai vaikka vain taikataikinan teko ja sillä leipominen!!

    E&T

    VastaaPoista
  2. Leipomista ollaan tehtykin ja olen siitä taikataikinasta täällä postannutkin. Mulla vaan ei hermot ihan aina kestä sitä riehumista ja sotkua.. =P Menee aina vähän överiks toi sekottaminen... Mut joskus se on ihan kivaakin. =) (Paino sanalla joskus...)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!