tiistai 23. lokakuuta 2012

Heipä hei ja hyvää iltaa!

Ja ihanaa kun olette käyneet täällä kuikkimassa (ja nauramassa letuille!) vaikka en olekaan huudellut mitään pitkään aikaan! Kivaahan tätä blogia on kirjoitella ja kuvia laittaa ihan huvikseenkin mutta vielä kivempaa on ajatella että joku näitä juttujani lukeekin. Ja katsoo niitä kuvia. Pus, olette ihania! Välillä huvittelen kuvittelemalla keitä te oikein olette... minkä näköisiä ja makuisia tyyppejä siellä ruutujen toisella puolella luuraa...

Nyt joudun sen puoleen tuottamaan teille pettymyksen sillä tulin vaan kertomaan että hengissä ollaan. Viikonloppuna oli vähän draamaa mutta ei siitä sen enempää. Keskitytään mielummin mukaviin asioihin! Ja katsellaan kuvia joiden piti tulla sunnuntain Scavenger hunt-haasteeseen joka sitten jäi.


Mukavia asioita no.1

Sämpylät. Ja pullat! Ollaan toissapostauksen kommenttilootasta innostuneina kokeiltu neidin kanssa taas yhdessä leipomista ja sehän sujuu jo oikein hyvin! Ja kivaa on varsinkin lapsella. Ja äidilläkin kun jaksaa ajatella että sotkuahan se vaan on! Ja olihan ne hyviäkin, varsinkin pullat... mmmm.....


Mukavia asioita no.2

Kynttilät. Heivattiin ruokahuoneesta kattolamppukin vintille että saatiin kynttilät paraatipaikalle. Kuka sitä nyt syödessä sähkövaloa kaipaa?  Ja takkatuli. Ei tarvi turhanpäiten laittaa pattereita päälle kuluttamaan kallista sähköä kun voi polttaa tulta takoissa. Kynttilät + takkatuli = lämmin tunnelma. Lämmin sanan jokaisessa merkityksessä! Lämpimät varpaat ja lämmin sielu. Jokaisen murjottajan pitäisi saada annos kynttilänvaloa ja takkatulen lämpöä ainakin kolmesti viikossa, mieluiten noin klo 18-20. Vähintään.


Mukavia asioita no.3

 Pääsin taas töihin! Syyskuun loppuun päättynyt ilta- ja viikonloppupestini lähikaupassa jatkuu taas, ainakin vuoden loppuun! Ihanaa, voin edelleen olla kotiäiti mutta rahallisesti huokaista hieman helpotuksesta! Raha on vain rahaa mutta rahattomuus on perseestä!


Bonus

Aurinkoiset syyspäivät. Laulava ja naurava lapsi joka ei ole enää flunssainen. Kaivinkoneet. Rakkaus. Ihanat ystävät. Ruska. Tilhet pihlajassa. Pikkukakkosen alkutunnarin kala. Se että saa nukkua pimeyden ja aamupakkasen ohi. Hevisaurus. Fazerin päärynäinen uutuussuklaa jonka ostin päivällä, ehdin jo unohtaa ja löysin keittiöstä äsken. (Tai äsken ja äsken, johan siitä on puolet syöty.)


Ps. Ettei mene liian hempeilyksi: meillä on keittiössä ainakin sata miljoonaa pientä banaanikärpästä jotka yrittävät päärynäsuklaan perässä muuttoa tänne olkkarin puolelle. Parempi syödä suklaa äkkiä pois!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!