perjantai 1. maaliskuuta 2013

Helmikuu

Lyhyt ja ytimekäs helmikuu tuli ja meni ja taas on kuukausikollaasin paikka.


Helmikuussa juhlittiin miehen synttäreitä, laskettiin mäkeä laskiaisena, pääsin valokuvaamaan ihanaa kotia, sain uuden puhelimen, lapsi muutti isojen tyttöjen sänkyyn, käytiin keskiaikatapahtumassa, minä sain puun takaa ystävänpäivälahjan, ja vähän olen ehtinyt jo kameran kanssa ikuistamaan varovaisesti alkanutta kevättä. Kaikesta tuosta huolimatta suurin osa ajasta on mennyt markkinoita suunnitellessa mikä onkin uutta ja jännää ja kivaa.

Saa nähdä mitä tuo tullessaan maaliskuu.


Ps. Muistakaahan osallistua arvontaan!
Pps. Lapsi menee huomenna mummilaan yökylään ja me päästään miehen kanssa viihteelle!!  Osataankohan enää..?
Ppps. Ajattelin yrittää matkia Periaatteen Naista ja viettää blogissa Myönteisen Maaliskuun. Eli bloggaan vaan positiivisista asioista! (Ja kerään kaikki harmituksen aiheet valtavaan valituspostaukseen joka saa päivänvalon kun maaliskuu on ohi. Saa nähdä miten valtavilta ne harmitukset sitten enää tuntuu.) LOISTAVA idea!
2 kommenttia:

 1. Kiva kollaasi ja tuo roikkuva possu pisti heti silmään, mistä se on tehty? Miten teillä meni irrotteluilta?

  Mä niin haluaisin kuvailemaan luontoon tai vanhoihin rakennuksiin, mutta jotenkin olen ihan lamaantunut aina talvella ja sitäpaitsi kameran akkukaan ei kestä kylmää, mokoma!

  Mukavaa sunnuntaita sulle!

  VastaaPoista
 2. Possu on kai keraaminen, se ei ole meillä vaan siellä kodissa jota pääsin kuvaamaan.
  Irrotteluilta meni loistavasti, käytiin syömässä, leffassa ja baarissa ja kivaa oli!

  Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!