torstai 28. helmikuuta 2013

Taktikointia ja keisarinnan uudet vaatteet

Viimeisimmältä kirpparireissulta tarttui mukaan ihania vaatteita neitokaiselle ihan kelpo läjä. Uusien vaatteiden sovittaminen vaan on haastavaa. Paras tapa saada lapsi kiertämään vaatteet kaukaa (tai heittämään ne seinään), on pyytää pukemaan niitä. Kaikenlainen maanittelu/kiristys/lahjonta vain pahentaa asiaa ja raivari on valmis ja pahimmassa tapauksessa vaate ikuisessa pannassa.


Mutta minäpä olenkin kekseliäs! Paras tapa saada lapsi pukemaan kaikki uudet vaatteet vaikka yhtä aikaa päälle on yrittää ottaa niistä kuvia henkarissa!


Loppu olikin kuin tanssia vaan!


Sukkikset Anton&Ninalta mutta kaikki muu kirpparilta.


Ampiaisoutfitti on uus lemppari!


Ja pitäähän nyt joka tytöllä olla stegosauruksen häntä ja keijukaisen villatakki!


3 kommenttia:

 1. Ihana ampparikuosi :) mun 4v poika vetää ihan mielellään vielä sukkahousut jalkaan ja saatan tommoiset käydä jopa ostamassa... Ja kaikille pojilla sukkahousuja inhoaville, mulla ei kiinnosta :) mulla kiinnostaa ainoastaan niiden kätevyys ulkoillessa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat uudet vaateet , itselekin pistais päälle ... olisin iso ampiainen ...

  VastaaPoista
 3. Noi ampparit on kyllä ihanat!

  (Miksi ihmeessä pojalla ei vois käyttää sukkiksia??)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!