sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Keltasta

Voi miten suloinen viikonloppu!


Ihan näiden ruusujen värinen.


Mies toi ne meille naistenpäivän kunniaksi!


Perjantai oli muutenkin kiva päivä. 
Askarreltiin tytön kanssa keltaisella maalilla ja perunoilla mutta siitä lisää sitten joskus pääsiäisenä.
Sitten tyttö lähti kummilaan pyjamabileisiin ja me saatiin (taas!!) vapaailta. Saunomista, herkkuja ja lautapeli oli täydellisen perjantai-illan resepti.


Tänäänkin oli kiva päivä, oltiin Huutjärven kirjastolla keskiaikavaatteissa kuuntelemassa luentoa keskiaikaisesta sodankäynnistä ja varusteista ja mainostamassa Kesä-Heikkiä. Mutta siitäkin lisää tuonnempana.


Ja vielä huomiseksikin on luvassa vaikka mitä kivaa ohjelmaa.
Kyllä tämä elämä tästä taas keltaiseksi muuttuu!!

Ps. Muistakaahan osallistua arvontaan, huomiseen asti aikaa!!

Pps. Unohdin ihan mainita että päivitin toiseen blogiin kuvia viimeisimmästä keskiaikatapahtumasta. Sinne vaan kurkkimaan jos kiinnostaa!


2 kommenttia:

  1. Ihan hurjan kauniitan kuvia olet ottanut, mutta mikä parasta, kannattaa olla nainen! Ainakin joskus :) . Minä sain toisia lempparikukkiani, tulppaaneja, ruusut on ne toiset lempparit. Aurinkoista sunnuntaita sinne, toivottavasti sielläkin helottaa, tänne on ainakin luvattu paistetta ja loistoa :) .

    VastaaPoista
  2. Kiitos! <3
    Tulppaanit on minunkin lemppareita mutta olen niille allerginen. =( Mutta tuo rakastaa minua niin paljon että muistaa sen ja ostaa tulppaanien sijaan tulppaanin värisiä ruusuja. =)
    Ihana aurinkoinen sunnuntai oli!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!