lauantai 30. maaliskuuta 2013

Good will mushroom hat

Sain valmiiksi pipon! Enkä minkä tahansa pipon vaan päähineen johon on neulottu niin paljon hyvää tahtoa että se taatusti suojelee kaikelta mahdolliselta pahalta. (Ainakin se on niin suuri että sen voi vetää silmille ja olla ihan että see no evil.)


Minulta nimittäin loppui lanka kesken. Ostin puroa poistomyynnistä liian vähän, kukapa olisi uskonut että päätäni verhoamaan tarvitaan kolmatta kerää lankaa. Yritin löytää puuttuvaa puroa kaikkialta mistä keksin, ei löytynyt. Mies kulki kärsivällisesti mukana kaupasta kauppaan. Kiitos siitä!


Löysin etäisesti samaa värimaailmaa olevaa lankaa mutta se näytti kamalalta joten purkasin. Narisin töissä työkaverille joka sanoi käyvänsä lähikaupastaan kurkkaamassa. Narisin täällä blogissakin.


No, työkaveri ei lankaa löytänyt vaikka oli käynyt kolmessa(!) kaupassa etsimässä. Minun lankaani!! Kiitos!


Ja sitten tuli tänne blogiin Marjaanalta viestiä että keränloppuja löytyy. Ihana Marjaana! Kiitos!!


Postipaketti tuli ja nyt on sitten pipo! Ja kohta kevät. Älkää ihmetelkö jos näette minut keskikesälläkin villapipo päässä, on hyvät perustelut.


7 kommenttia:

 1. Voi tuostahan tuli hieno! Ei yhtään huomaa, että sävy vaihtui - ehkä sä sitten kuljet kesälläkin pipo päässä, on sen verran upea.

  Ja mulla soi nyt päässä Kolmatta naista: "hyvää tahtoa ja kaverrrrreita..."

  VastaaPoista
 2. Jep, yllättävästi se olikin tuo lila joka sopi siihen täydellisesti. Onhan siinä noita tummempia raitoja... =)

  VastaaPoista
 3. Aivan uskomattoman ihana pipo! Saako udella, millä reseptillä teit? Tahtoo heti justiinsa samanlaisen. :) (Muutenkin on kyllä vallan mainio blogi, ei vain pipo.)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! <3

  Se oli alunperin tämä: http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=92049
  Mutta koska en löytänyt tarpeeksi lyhyitä pyöröpuikkoja, lisäsin ympärysmittaa jonkun verran (ja koska rastat=iso pää). Sitten ehkä 2 tai kolmen pitsirivin jälkeen huomasin että pitsi ei todellakaan ole mun juttu ja vaihdoin kuvion 3-kaapeliseen palmikkoon jonka ohjeen löysin täältä: http://www.ullaneule.net/0306/ohjeet_greenday.html
  Sitten vaan jatkoin niin kauan että koko tukka mahtui myssyyn ja lopuksi kavensin suht nopeasti niistä palmikoista palmikonkiertojen välissä ensin toisen ja sitten toisen kaapelin pois. =)
  Sekava selostus mutta sekava oli projektikin... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, meneeköhän sittenkin vähän omien kykyjen yli... :D Mutta suurkiitos ohjeista, näillä lähden näpräämään jos uskallan heittäytyä!

   Poista
  2. Ei palmikko ole ollenkaan vaikeaa, se vaan näyttää siltä. =)

   Poista
  3. ...sanoo rouva käsityötaituri! :D Mutta aion sinnikkäästi yrittää, heti kun vain ehtisin aloittaa. Jospa syksyksi uusi pipo. :) Kiitos vielä!

   Poista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!