tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kengät

Katsokaapa mitä ostin.


Ne ovat nimeltään syys-, talvi-, kevät- ja/tai maastoulkoilukengät. Niissä lukee hienoja sanoja kuten gore tex ja sensifit ja contagrip pohjassa. (Niissä luki myös -50%, mistä ominaisuudesta pidän näissä kaikkein eniten.) Tuolla ne nyt nakottavat eteisessä niin urheilullisen näköisenä että heikompaa hirvittää.

Olen nimittäin täysin vailla parempaa ymmärrystä jonkin vakavan mielenhäiriön vallitessa mennyt lupautumaan. Kävelemään. Tai oikeastaan voisi sanoa että jopa vaeltamaan. 30 kilometriä yhden päivän aikana. Kesäkuun alussa.

Heikompaa voisi tosiaan hirvittää!

Ja koska vaelluskengistäni on jo vuosia sitten kulunut pohja puhki (käytin niitä töissä, en vaeltamassa) oli pakko hankkia kengät. Huomasin nimittäin että yhtään koiranpissityslenkkiä reippaammalla kierroksella liian suuret lapikkaat ei oikein toimi.

Yritin ensin kuvata kenkiä keittiön lattialla mutta oli liikaa innokkaita kuvausavustajia.

Lupaan raportoida kenkien kuulumisia tässä kevään edetessä ja kesäkuun lähestyessä.

 Miten tässä nyt näin pääsi käymään?3 kommenttia:

 1. Minä aion heittäytyä astetta hurjemmaksi ja treenata toukokuun lenkit paljain jaloin/karjalanpiirakoissa. Paljain jaloin saattaa olla jopa miellyttävämpi... Saa nähdä kuinka käy :D

  VastaaPoista
 2. Mä luin tuon lopun, että "lupaan raportoida kenkien kulumisia". Raportoi siitäkin ;-) ja tsemppiä.

  VastaaPoista
 3. Taija, sinä olet kyllä ihan hullu jos avojaloin lähdet!
  Minustakin olisi kivaa ja autenttista lähteä keskiaikakengissä mutta koska jaloissa on pronaatio-ongelma ja siihen yhdistettynä yliliikkuvat polvet jotka tulehtuu jatkuvasti, se ei vaan ole mahdollista. =(

  Marjaana, ehdottomasti! Ja nehän tulevat kulumaan koska nyt alkoi armoton treeni! =D =D

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!