perjantai 15. maaliskuuta 2013

Karhu

Tämä on ollut merkillinen viikko. Ollaan valvottu öisin ja nukuttu aamulla pitkään. Pesty sauna ja taas yksi ikkuna. Siivottu viherkasveja. Ihan kiva huomata etten olekaan välttämättä pelkästään laiska ja saamaton. Vaan karhu. Olen laiska ja saamaton silloin kun minun pitäisi olla talviunilla.


Ollaan käyty pitkillä kävelyillä ja jumpattu lapsen kanssa. Kengät on toimineet erinomaisesti ja vihdoin minäkin pysyn pitkäkoipisen miehen vauhdissa mukana. Ongelma on vaan se että nyt koira ei meinaa jaksaa. Tasapuolisuuden vuoksi mies työntää lapsen rattaita edellä ja minä vedän koiraa perässä.


Tänään oli mummin synttärit jonne vietiin tytön kanssa yhdessä askarreltu kortti ja tytön valitsemat kukat. Juhlista haettiin mojova notkahdus dieettiin ja neidille kunnon sokerihumala jonka voimalla porhallettiin sirkuskouluun. Voitte kuvitella miten hienosti siellä meni. Varsinkin kun meidän oma pieni ryhmä on väen puutteen vuoksi lakkautettu ja jouduttiin toisen, ison ryhmän kanssa yhteen. Huh huh. Kaikkien muiden lapset seisoo kiltisti jonossa ja odottaa vuoroaan, tämä pinkoo rappukäytävässä.
Ainiin, myönteinen maaliskuu. Karhukävely ja kottikärrykävely ja kuppikävely ja kuperkeikat meni upeasti!

//

Uskaltauduin taas osallistumaan pienen linnun valokuvakilpailuun yhdellä satakielikuvalla. Viimeksi kun osallistuin en saanut yhtään ääntä, nyt niitä on jo viisi!! 

2 kommenttia:

  1. Sun kuvassasi on ihanat lämpimät värit. Ihan mun näköiset!

    VastaaPoista
  2. Miäkin tykkään siinä juurikin siitä lämmöstä. =)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!