maanantai 4. maaliskuuta 2013

Heipä hei vaan!

Kuvaton täytepostaus.

Mutta koska lupasin Myönteisen Maaliskuun, on otettava härkää sarvista ja listattava muutama positiivinen vaikka flunssaa pukkaa taas vaihteeksi meillä kaikilla.

Meinasin uuvahtaa uuteen uhmaikään ja neiti vaan otti lisää kierroksia. No se oli sittenkin vain hammas. Nyt on rauhallisempaa räkätaudista huolimatta.

Viikonlopun irrottelureissu tuli tarpeeseen ja ravintolan, leffan ja parin lasillisen jälkeen on taas oikein virkistynyt olo, niin parisuhteellisesti kuin muutenkin. Leffa ei kyllä ollut mikään huippuelämys vaikka siinä olikin Bruce.

Keväästäkö johtui vai mistä mutta meinasi iskeä ihan totaalinen ahdistus omaan oloon ja olemukseen eikä hieno elämänmuutoksenikaan oikein ole kukoistanut. Mutta minullapa on niin ihana mies että hän ryhtyi tähän projektiin minun kanssa yhdessä! Joten, (taas kerran) ohjelmassa terveellistä ruokaa mutta tällä kertaa yhdessä, kävelylenkkejä yhdessä ja herkkulakko yhdessä. Jee!

Tänään tehtiin ruokaa laihdutusruokakirjasta ja se olikin ihan oikeasti hyvää! lihapullia joissa on korppujauhojen tilalla bulguria (ihan uusi tuttavuus) sekä kaali-punajuuri-appelssiini-papusalaattia. Ja hapankorppua. Nam!

Tänään kävi pesukoneen korjaaja ja nyt näyttää siltä että saan ehkä uuden pesukoneen. Tälleen positiivisesti päin ajateltuna.

Huomasitteko, ei yhtään valitusta eikä kitinää!


2 kommenttia:

  1. Ei edes rivien välissä... Hyvä!

    Mahtavaa maaliskuuta sulle Magdaleena, ja luulen, että kun tuo kevätaurinko tuolta vähän tiuhemmin pilkistää, olokin kohenee. Ei ihme tällaisen pitkän harmaan talven ja viime kesän jälkeen, että varastot on tyhjillään jo maaliskuussa viimeistään.

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!