perjantai 29. maaliskuuta 2013

Putkirikko

Hyvää pitkäperjantaita, rakkaat!


Minun pitkäperjantai on muuttunut oikein mukavaksi vaikka aamu ei ollutkaan niitä parhaita. Mutta nyt on vatsa täynnä pakastepizzaa, mies ja lapsi nukkumassa pitkiä päiväunia ja mieli täynnä inspiraatiota. (Löysin pinterestin.) Mutta niinkun sanottu, aamu ei alkanut lupaavasti. Yöllä kun kävin vessassa, hanasta ei tullutkaan vettä. Menin janoisena ja kiukkuisena jatkamaan unia. Aamulla hanasta tuli sameaa, ruskeaa lientä, netistä selvisi että tuolta lähistöltä on joku putki hajonnut.


Kamala jano, jääkapissa vain maitoa (yök!) ja yksi siideri. Valitsin maidon. Ei aamuteetä. Miehellä vatsatauti. Kamala päänsärky. Ei tule elämästä mitään ilman vettä kun ei hampaitakaan voi pestä. Kiukku ja valitus. Pitkäperjantai ja lähikauppa kiinni. Mummilaan ihan ylitsepääsemättömän pitkä matka, ainakin näin kiukkuisena ja ilman sitä aamuteetä.


Sitten muistin Afrikan. Kuivuuden ja oikean janon ja likaisen kaivon. Lopetin kitinän, vedin takin yöpaidan päälle ja lähdin huoltoaseman markettiin hampaat pesemättä ja ilman tissiliivejä, kiitollisena siitä että asun maassa jossa voin käydä ostamassa vettä milloin vain.

Hyvää pitkäperjantaita, rakkaat.


3 kommenttia:

 1. Ihana sinä ja Ihana ihana IHANA asenne <3
  Hyvää pitkääperjantaita :)

  -Dorotea R.-

  VastaaPoista
 2. Mahtava asenne ja vielä ilman tissiliivejä, en olis kyennyt asenteeseenkaa, mut liivittömyyteen vielä vähemmän :D

  VastaaPoista
 3. Ihana D! <3

  Mulla oli kevättakki, aurinkolasit, lempparihuivi ja uus pipo, niillä sai riittävästi itsevarmuutta, ehkä kukaan ei huomannut tissiliivittömyyttä.. =D =D

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!