maanantai 4. helmikuuta 2013

Testing, testing...

Arvaatte varmaan. Jep, uuden puhelimen kamera testissä. 


Kuvanlaatu yllätti positiivisesti kun vertailukohteena on neljä vuotta vanhan perusnokian kamera jolla nyt ei saanut aikaan muuta kuin puuroa. Tämä ottaa ihan kelpo kuvia varsinkin ulkona ja sisälläkin ihan ok. Tässä on myös kivaa se että kameran saa tosi nopeasti käyttöön puhelimen kyljessä olevasta pikanapista ja kuvia sillä saa otettua nopeaan tahtiin. Hyvin se tarkentaa liikkuviinkin kohteisiin eli tuollaisessa lapsen touhujen ikuistamisessa se on ihan paikallaan. Ja kun se mahtuu takin taskuun, toisin kuin järkkäri, niin tällä varmaan tulee niitä kuvia otettua maailmallakin enemmän.


Sitten tietysti jos vertaa järkkärillä kuvaamiseen, niin onhan tämä huomattavasti helpompi ja nopeampi mutta ei näistä kuvista nyt mitenkään sykähdyttävän upeita tule ainakaan näin ensi yrittämällä. Tälläisiä ihan tavallisia, aika kaksiulotteisia ja tylsiä. Mutta eipä tällä nyt mitään taidekuvia ole tarkoitus kuvatakaan ja järkkäriin vertaaminen on oikeastaan aika tyhmää.


Kaikenkaikkiaan, mitä nyt tuossa ehdin lapsen kanssa touhuamiselta sitä testaamaan, niin oikein tyytyväinen olen. Kivointa oli kun kuvaa voi sillä puhelimella heti vähän muokata ja sen voi samantien jakaa facebookissa. Hih.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!