torstai 21. helmikuuta 2013

Turhakkeita ja uusia tuulia

Hei vaan hei!
Nii, olen minä hengissä... miten tuntuu että vähän väliä saa pyydellä anteeksi poissaoloaan ja nämä hiljaiset kaudet vaan pitenevät. Koska on kaikkea muutakin. Ja sitten kun illalla vihdoin pääsee koneelle niin ei jaksa enää mitään järkevää.

Mutta kuulumisia.

Uskallan jo paljastaa sen projektin jossa olen mukana, sen joka vaatii paljon ainakin virtuaalista läsnäoloani. Meinaan tollaset markkinat.


Joiden järjestelytoimikunnassa ole mukana! Iso JEEE! 
Tapahtuman nettisivut ovat minun askartelemat, mitäs sanotte?
Tai keskenhän tuo homma vielä on mutta etenee pikkuhiljaa kunhan sisältöä syntyy. 

Hei ja olen myös vastuussa myyjien etsimisestä, joten minulle päin vaan viestiä jos kiinnostaa tulla myyjäksi keskiaikamarkkinoille!!

Tänään oli markkinapalaveri ja nyt on taas intoa ja ideoita jatkaa eteenpäin. Tänään oli muutenkin hyvä päivä, sain ravisteltua koko viikon (tai kaksi?) vaivanneen (kevät?)väsymyksen syrjemmälle ja siivottua!! Olihan vieraita tulossa, se on aina hyvä motivaattori. Nyt on taas mukava olla kun kotona on puhdasta. Ja uhmiksenkin kanssa ollaan oltu ihan hyvissä väleissä tänään. Eilen ei oltu. Eikä toissapäivänä. Eikä neiti edelleenkään nuku niitä päikkäreitä että saisi edes sen hetken huilata. (Paitsi maanantaina nukkui minun kainalossa sohvalla ja nukuin kyllä minäkin, istuviltaan.)

//

Sitten vähän vanhempia kuulumisia. Ystävänpäiväisiä.
Minun mieheni vastustaa ystävänpäivää ja niin oletin että tänäkään vuonna päivän olemassaoloa ei noteerata mitenkään. Mutta jopa olikin yllätys iso kun ystävänpäivää seuraavan päivän aamuna keittiössä odotti tälläinen ylläri.


Teenkeitin! Meidän vedenkeitin on pitänyt uusia jo vaikka kuinka kauan ja tuollaista aloin haikailla. Mies torppasi idean samantien koska onhan se nyt ihan täydellinen turhake tuollainen, saman homman tekee vedenkeittimellä! (Ja olihan se tietysti ihan oikeassakin...) Mutta niin vaan tuommoinen meille muutti ja on se vaan ihana! Varsinkin irtoteen keittelyssä ihan yliveto. Ihana mies! Ja ihana ylläri!
(Pakko vielä lisätä että rakkaani oli laittanut tuon viestin kanssa pöydälle pannun ohjekirjat valmiiksi avattuna oikeista kohdista, että teenkeitto aamupöhnässä varmasti onnistuu. Kuinka huomaavaista! Ja romanttista...)

//

Kerittiin me viikonloppuna ajella Taivassaloonkin keskiaikatapahtumaan jossa oli taas niin mahdottoman mukavaa! Taas on tankattu rakkausvarastoja täyteen ja tutustuttu ihaniin ihmisiin, syöty hyvin, saunottu ja rentouduttu. Ja tällä kertaa otin kuviakin! Raportoin tuolla toisen blogin puolella kunhan ehdin jaksan.


Ja on täällä ehditty myös sairastaa oikein pitkän kaavan kautta, käydä käärmenäyttelyssä juoksemassa, innostumassa ja silittämässä käärmettä (oli kuulemma pehmeä ja lämmin), nyppiä tietokoneesta näppäimiä ja käydä sirkuskoulussa juoksemassa ja kierimässä ja tekemässä kuperkeikkoja. Ja kerkesin ostaa toisenkin turhakkeen. Tai itse asiassa kaksi, donitsivuokaa. (Kun ne oli poistolaarissa 2,5€ kappale ni oli pakko!) On ehditty leipoa sairaan hyviä sitruunadonitseja ja suunnitella suklaisia vastaavia. 


Kauniita, eikö!! Lupaan ottaa kuvan jos suklaisista tulee yhtä upeita.


2 kommenttia:

  1. Ihana teenkeitin, samaa olen katellut kaupassa ;D Mutta tyydyn vielä klassikko pressolla hauduttaan irtoteeni :)

    VastaaPoista
  2. On se ihana.... meidän kahvinkeittimellä ei voi kuvitellakaan tekevänsä teetä, se on niin pinttynyt. =P

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!