perjantai 1. helmikuuta 2013

Tammikuu

Pöllin Pieneltä Linnulta idean, kuukausikollaasit. Näiden tekeminen vaikuttaa hauskalta ja sellaiselta projektilta jonka ehkä jopa saisin saatettua loppuun saakka. Näillä minun projekteilla kun on ollut tapana vähän hyytyä matkalla, esim. puutarhan vuosi, kuukauden kasvi, photo a day ja viimeisimpänä tarinatammikuu (se oli sitten kuitenkin liian uutta ja vaikeaa). Innolla aina aloitan ja sitten vaan en jaksakaan/muista/ehdi enää kun tulee muuta.


Tälläiseltä näyttää meidän tammikuu niiltä osin mitä kameran kanssa olen heilunut. Aika vähän kyllä on tullut kuvattua, tuo pimeys lannistaa. No, valoa kohti mennään!

//

Hei, tämä oli oikeastaan niin kivaa että voisin haastaa teidät muutkin mukaan! 
Kollaasin tekeminen on ihan helppoa kun lataa netistä ilmaisen Photoscape-kuvankäsittelyohjelman (jolla voi btw tehdä kaikkea muutakin kivaa kuville), ja olen ymmärtänyt että se onnistuu myös ainakin Flickrissä mitä en kyllä koskaan ole edes käynyt katsomassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!