tiistai 26. helmikuuta 2013

Mäntyjä ja kinkkisiä kysymyksiä

Koska nyt on tapahtunut sellaista harvinaista herkkua että lapsi on nukahtanut sohvalle ex tempore-päikkäreille (enkä minä ole tyynynä!) minulla on tovi itselleni ennen töihin lähtöä. Siispä kulutan sen tietokoneella notkuen.


Raidalliselta metsäkävelyltä tarttui mukaan muutama otos yhdistelmästä mänty+kevätaurinko. Jostain syystä juuri männyt olivat erityisen edukseen.


Vaikka lapsi kyllä kiinnostui enemmän kuusista. "Äiti mikä toi on mikä tuo on, äiti???" "Se on kuusi." "Äiti mitä sillä kuusella tehlään??"  (polttopuita...)


Tässä on saanut olla ihan uudella tavalla kekseliäs sillä tuo kysymysten tulva on keskeytymätön. Ja jos vastaus ei tyydytä, sama kysymys esitetään niin monta kertaa että keksin jotain muuta.


Antennilla pyydystetään musiikkia ilmasta. Auto ajoi omaan kotiin. Kuu on nukkumassa. Lumiaurat on jossain muualla. Lentokone lensi etelään.


Se olis sitten iltavuoron paikka. Mutta hei huomenna on arvonta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!