sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Gourmettia!

Koska olen viime aikoina ollut aivan luvattoman huono bloggari ja laiminlyönyt tätä sosiaalisen elämäni osa-aluetta kohtuuttoman paljon, ajattelin repäistä ja blogauttaa aiheesta "mitä meillä syötiin tänään". Jostain oli kummunnut inspiraatio tehdä 90-luvun kestosuosikkia, kebakoita!


Kebakkotaikinaan olisi tullut mausteeksi chilikastiketta ja sinappia. Kuulostaa hyvältä vai mitä! No chilikastiketta ei voitu laittaa koska näitä söi myös lapsi. Ja sitten mies unohti sen sinapin. Mutta maistuihan ne... ...jauhelihalle.


No salsakastike oli hyvää ja salaatti myös ja kynttilänvalo kruunasi loput.

//

Minä tein jälkkäriksi niitä suunnittelemiani suklaadonitseja. Unohdin melkein taikinasta munan jonka lisäsin vasta lopussa. Sitten se suklaa oli jotain halpaa ja tosi pahaa jo itsessään. Ja unohdin voidella vuoatkin joten puolet pullista mureni kun kaivoin niitä irti. Ja sitten vahingossa vatkasin sitä suklaakuorrutettakin liian kauan, että se jämähti. Selvästi karma, kun nalkutin miehelle siitä sinapin unohtamisesta.

Jotta katsokaapa miten kauniita suklaadonitseja!


Oli aika pahoja.


4 kommenttia:

 1. Oi ei... joskus ei vaan mene ihan putkeen ;-D

  VastaaPoista
 2. "Oli aika pahoja" Voi kun repesin ;D

  No joskus vaan ei mee ihan niinkuin piti, tuttua :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis silmänruokaa ja hyvä postaus - täytyy kuvata omani ruokaympyrä myös ..

  VastaaPoista
 4. =D =D Hyvä jos nauratti!
  Meidän ruokaympyrä ei kyllä useinmiten näytä ollenkaan noin hyvältä... =P

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!