lauantai 2. helmikuuta 2013

Pinkeitä dinoja

Isojen lasten sänky. Siellä se nyt on, mun vauva. Tässä on neuvotteluja käyty että jäädäänkö sinne sänkyyn vai ei, mutta oikein positiivisesti koko juttuun on suhtauduttu, ainakin toistaiseksi. Taktisesti siirrettiin nukkumaanmenoaikaa vähän myöhäisemmäksi ja saunottiin oikein urakalla että sammuisi sitten helposti. Kerron sitten miten kävi.


Maalasin sängyn päätyihin dinoja kun ne on nyt ihan ehdottomasti parasta mitä on. Hyvin tuntui jippo tehoavan ja neiti on sängystä ihan into pinkeenä. Auttoi myös se että petivaatteet haettiin yhdessä Jyskistä ja hän sai valita lakanat ja ihmeiden ihme, löytyi Tinga Tinga-lakanat!!! Tinga Tinga on myös siellä kärkikahinoissa maailman parhaiden asioiden listalla.


Tuli noista dinoista sitten lopulta ihan kivat vaikka ei tuo kovin läheistä tarkastelua kestäkään, ainakaan kovin kirkkaassa valaistuksessa. Minä niin polleana ajattelin että kyllähän nyt yksi sänky helposti maalataan mutta ei se mennytkään ihan putkeen. Mutta menettelee.

Dinoihin mallia otin täältä.

//

klo 22.58 tep tep tep tep. Iiiiiisiii, minä olen hejännyt!!! ÄITIIII!!!


6 kommenttia:

 1. Vau ja oi, Tinga tinga -lakanat! Lotta rakastaa Tinga tingaa... Se ja dinojuna ovat lempilastenohjelmat, jotka joudutaan aina katsomaan Areenasta, kun ei me herätä tarpeeksi aikaisin...

  VastaaPoista
 2. Jep, noi on ihan mahtavat. =D Ja dinojunaa täälläkin katotaan areenasta joka aamu.. =)

  VastaaPoista
 3. Heti katse bongautui Tingatinga -lakanoihin, super-hienot!! :) Ja hevisaurukset unikavereina.. meillä kanssa, sulassa sovussa simpsoneiden kanssa neidin kainalossa :D Prismasta löysin just neidille tinga tinga -sukat ja raidalliset leggarit!! Pakkohan ne oli mukaan napata ja neitikin oli ihan innoissaan :)

  VastaaPoista
 4. O-ou, pakko kattoa tingatinga-asusteita seuraavaks kun käydään prismassa!! =D

  VastaaPoista
 5. "klo 22.58 ..minä olen hejännyt..." *nauraa*
  <3 Ihana!

  -Dorotea R.-

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!