tiistai 12. helmikuuta 2013

Satakieli

Laskiaisena pääsin kameran kanssa irti aivan ihanassa kodissa, Satakielen talossa. Paikka on kuin suoraan sisustuslehden sivuilta ja pieniä hurmaavia yksityiskohtia riittää. En tiedä osasinko tehdä sille oikeutta mutta tälläisiä herkkuja tarttui filmille muistikortille.
Toisin kuin meillä, Satakielessä valoa riittää sisälläkin. Minäkin haluan vihdoin sen valkoisen katon!!
Näitä kuvia onkin näköjään aika paljon......mutta ei voi mitään, tuli runsaudenpula!Enkelivessan noitamainen haltija on ehdottomasti suosikkini!Oikeasti, miksei tämä ole jo ollut jossain sisustuslehdessä?
Lopulta oli vaan pakko lähteä kotiin. Kiitos että sain raportoida!! Ja kiitos hernarista, se oli parasta!


8 kommenttia:

 1. Mahtavia yksityiskohtia tuossa kodissa, siitä vaan vinkki johonkin sisustuslehteen :)

  VastaaPoista
 2. joo , jotkut vaan on niiiiin taitavia, se on kyllä luojan lahja..Kaunis koti ja onneks sä vierailit siellä ja nyt mekin saatin ... ihana.

  VastaaPoista
 3. Yleikuviakin olisi mutta niissä on kaikissa ihmisiä niin en viitsinyt niitä laittaa.. mutta aivan ihana kokonaisuus noista yksityiskohdista koostuu, uskokaa vaan. =)

  <3

  VastaaPoista
 4. Haltioituneena selasin kuviasi, aina uudellen hämmästyen- sanoinkuvaamattoman kaunista! Sisustajalla on todella silmää kauneudelle! Kuvista välittyi "taikapiirin" tunnelma... Tuvassa oli keskellä talveakin ihana lupaus kesästä - kuinka valoisaa ja raikasta! Kaunis Kiitos, että sain kurkistaa Satakieleen! -R

  VastaaPoista
 5. Ihana koti - rakkaudella rakennettu :-)

  VastaaPoista
 6. Varmistan että kommenttinne menevät perille sisustajalle. =) Mukavaa kuulla että olen onnistunut välittämään sen tunnelman. <3

  VastaaPoista
 7. Hiio-hoi Sie Ihana Magdaleena! Kiitos Satakielen kuvista. On hauskaa katsoa "toisen silmin" omaa kotiaan. Tulkaahan taas kylille! Ja hei, se laskiaismäki on hyvässä kunnossa edelleen, pulkat odottavat laskijoita - tervetuloa siis koska vaan iloiseen mäenlaskuun!

  - Uljas ja Talutettavat -

  VastaaPoista
 8. <3 <3 Satakielen Emäntä! Tänäviikonloppuna mennään turkuun ja neitokin on kipeenä mutta hitsi, pakkohan sinne vielä on tulla! Saithan mun sähköpostin?

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!