tiistai 14. tammikuuta 2014

Villasukat, omenoita ja muuta jänskää

Onnea on anopin tekemät pitkävartiset villasukat sekä valtava lammasvillapaita jonka sisään mahtuu mahakin. Ja takka. Siis ei takka villapaidan sisällä... vaikka voisi kyllä olla aika kiva!

***

Lapsi halusi eilen maistaa avokaadoa ja omenaa, ja tänään omenaa kolmesti! Voitto!

***

Löysin vintistä vanhat Saara-kirjat. Löytyy mm. kuollut vaari, isän uusi vaimo ja vauva, äidin uusi poikaystävä, äitiä uimarannalla vikittelevä gigolo sekä pikkuveikan puuroraivarit. Hyviä keskusteluja! 70-luvun lastenkirjallisuus on parhautta!

***

Uhkailu, kiristys ja lahjonta. Silloin joskus ennen sitä vähän huvittuneena ajatteli että tuo on hyväkin vitsi. Mutta että eihän niitä tietysti oikeasti kukaan käytä! Eipä. Jos ei vitkuttelu lopu niin auto menee vintille. Jos et nyt jo ala siivota niitä leluja pois lattialta ne menee roskikseen. Ja uusin: Jos puet ulkovaatteet nätisti päälle, saat karkin! Toimii muuten kaikista parhaiten eikä tarvinnut yhtään tapella. Ja hei yhden pienen karkin vaan.

***

Minua ei päästetty tänään lenkille mukaan koska töissä meinasin pyörtyä ja oksensin (taas kerran). Huoh. Ei tää tällästä viime kerralla ollut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!