keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Ihan perus

Noniin, nyt meinasi uusi bloggausinto jo ihan alkuunsa tyssätä siihen ettei minulla juuri nyt ole oikein mitään kuvaa jonka tähän lisäisin. Mutta sitten totesin että kuulumisia voi kertoa ilman kuviakin! Ni!

Eilen oli tosiaan miehen ensimmäinen työpäivä loman jälkeen. Joka tarkoitti käyttännössä sitä että heräsin klo 6.30 infernaaliseen raivariin kun lapsi roikkui hysteerisenä isänsä jalassa eikä olisi päästänyt häntä töihin. Minä en meinannut kelvata lohduttajaksi kertakaikkiaan ja sain väkivaltaakin ja mm lentäviä leegopalikoita osakseni ennen kuin onnistuin hämäämään lapsen rauhalliseksi satukirjalla. Raivaria seurasikin sitten aivan uskomattoman ihana aamupäivä kainalokkain lukien, halien, leikkien ja piirrellen, kunnes...

Raivari vol 2 oli valmis kun tuli aika lähteä päiväkotiin. Omia kyyneleitä nieleskellen jätin lopulta hysteerisenä rimpuilevan, ÄITIÄITIÄTIÄ kirkuvan lapsen päiväkodin tädin syliin. Kova on vanhemman osa välillä. Tosin ihan vähän aamun pahaa mieltä paikkasi se että joulukesälomansa aikana supersankaristatuksen saavuttanut isi ei kuitenkaan lopulta ollut ainoa jonka perään itkettiin. (Ja onneksi tänä aamuna päiväkotiin lähtö ja aamu muutenkin sujuivat kuin tanssia vaan.)

Ja sitten menin töihin ja sain allekirjoittaa uuden, toistaiseksi voimassa olevan työsopparin! Kuinka hienoa! Oikeasti pitää arvostaa firmaa joka vakinaistaa työntekijän kolme kuukautta ennen äippäloman alkua. Edellisellä kierroksella silloisen työnantajan kanssa ei käynyt ihan yhtä hyvin.

Nukkumatti tuntuisi olevan karkuteillä taas. Viime yönä nukuin ehkä yhteensä pari-kolme tuntia. Tai nukahdin kyllä illalla mutta puolen tunnin jälkeen havahduin hereille ja sitten ei nukkumisesta enää tullutkaan mitään, koska ajatukset, kuorsaava mies, lumiaurat, jatkuva pissahätä ja disko mahassa. No, toivottavasti ensi yönä paremmalla onnella.

Ja hei, sain uuden kirjahyllyn! Tuossa se nyt nököttää paketissa olkkarin nurkassa ja odottaa että joku uskaltautuisi sen kimppuun. Saattavat kuulemma olla hiukan haastavia nuo Ikea-palapelit...?4 kommenttia:

  1. Jihuu, mä arvasin! Onnea ihan hirvittävästi koko poppoolle!

    Onneksi on reilujakin työnantajia. Mulla on kans yksi: mut otettiin töihin määräaikaisella sopimuksella ja tulin kahden työpäivän jälkeen raskaaksi (raskas työ, raskaat huvit?). Mun äitiysloman aikana, joka ei kyllä kestänyt kuin puoli vuotta, kollega vei lautakuntaan ehdotuksen, että mut vakinaistetaan ja näin tapahtui. Olen siitä hänelle (ja kauaskatseiselle lautakunnalle) ikuisesti kiitollinen!

    VastaaPoista
  2. Hih, kiitos!
    Paljon on maailmassa kaikkea kakkaa mutta onneksi jokaista kurjaa juttua kohti löytyy ainakin vielä joku kivakin asia. =)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!