tiistai 28. tammikuuta 2014

Possuja ja perhosia


Voi pojat, tälläisiä päiviä lisää! Ilmeisesti viikonlopun irtiotto tekee hyvää aikuisten lisäksi myös lapselle. Aamulla minut herätti aivan uskomattoman hyväntuulinen pieni kullanmuru ja sain jo pelkästään aamun aikana kuulla noin 10 kertaa "äiti olet rakas" ja ehkä viisi kertaa "olet paras äitini". Aamutoimien, siivoilujen ja pyykkäämisen jälkeen keksimme että lapsen ikkunassa vieläkin olleet tontut ja porot voisi vaihtaa vähän tuoreempaan taiteeseen joten ryhdyimme tuumasta toimeen.

Askartelu vaatii tiukkaa keskittymistä.

Kävimme löytämässä äidin salaisesta omasta askartelulaatikosta oih miten ihania papereita ja päätimme tehdä niistä perhosia ja possuja. Perhoset minä leikkasin ja hän liimasi, possut hän piirsi ja minä leikkasin. Saumatonta yhteistyötä.

Uudistettu ikkunakollasi.

Yhtä perhosta leikatessa neiti huomasi että hukkapaloista muodostui sydän, josta hän ehdottomasti halusi tehdä isille lahjan. Kävimme ompeluhuoneessa ompelemassa sydänkoristeeseen ripustusnauhan (yhteistyönä sekin, hän istui sylissäni ja oli vastuussa pakkinappulasta) ja siitä tulikin upea!

Sydänkoristeessa lukee ihan selvästi rakas isi.

Ompeluhuoneen lattialta löytyi sitten ihanaa kangasta josta tulisi nukelle upea mekko, ja toista josta piti saada huivi, joten ryhdyttiinkin vaateompelupuuhiin. Minä viimeistelin asukokonaisuuden koristenauhoilla  samalla kun neiti tutkaili teiniaikojeni korurasiaa. "Äti en voi USKOA miten hienoja aarteita täältä löytyi!!"

Liisa on menossa häihin, siksi sen piti saada uudet muodikkaat juhlavaatteet.

 Lopputuloksena meillä oli kolme perhosta, kaksi possua, sydänkoriste, nuken mekko ja huivi. Ei huono saldo yhdelle aamupäivälle! Vielä ehdittiin sopivasti siivota jäljetkin ennen kuin isi tuli kotiin.

Kissapossu ja lieskahäntäpossu.

Kaiken lisäksi minulla oli tänään töissä työparina nuori poika, jonka mielestä näytän paljon nuoremmalta mitä olen, hiukseni ovat upeat ja puhelimeni tosi hieno. Ah!2 kommenttia:

  1. Vau mikä päivä, oikeasti :) Ja ihania askarteluja! Mutta tuo loppu oli paras, tuo tyäkaveri ;D

    VastaaPoista
  2. Jep, tollasia päiviä tarvitaan! Ja tollasia poikiakin... ;)

    Tänään muuten tuli ne uudet rillit ja ne on iiiiiiihanat!!! <3 <3

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!