sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Talvi-ilta


Viikonlopuksi aikamatkailimme taas keskiaikaan. Olin melkein perumassa koko reissua koska olisin vaan halunnut käpertyä kotiin peiton alle, mutta onneksi en perunut ja käpertynyt. Sillä samantien kun saitille päästiin ja sain lainavaatteet päälle (omat ei mahdu...) muuttui olo taas hyväksi ja onnelliseksi ja seesteiseksi ja vaikka mitä. 

Tällä kertaa innostuin räpsimään kuvia (toivottavasti en ihan hirveän pahasti pilannut kenenkään tunnelmaa...). Kuvia oli yhteensä monta sataa mutta muokkasin tähän nyt muutaman joissa ei pahasti näy kenenkään naamat.
Valon vähyys haastoi minut opettelemaan kameran säätöjä, sillä seurauksella että suurin osa kameran näytöllä ihan hyviltä näyttäneistä kuvista olivatkin ylivalottuneita, rakeisia ja harmaita. Siksi mustavalkoisuus, se antaa paljon anteeksi.Tällä kertaa ohjelmassa oli mm. kalligrafiaa. (Ja oluenmaistelua, jousiammuntaa, matsausta, käsitöitä, musiikkia, tanssia, laulua, pidot, hovi, saunomista...)Semmosta... ihanaa oloa viikonlopun ajan, nyt jaksaa taas vähän matkaa.3 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia :) Mitä on matsaus?

  VastaaPoista
 2. Minäkin luin moneen kertaan ensin, että mestaus ja hiukset alkoivat jo nousta pystyyn, kunnes luin, että vanhasta tutusta matsauksestahan tässä on kyse. Oikeesti, never heard, mitä on matsaus? Noi teidän tapahtumat näyttää niin kivolta aina. Melkein haistan villisian lihan ja oivukkamehun tuoksun. Vai onko teillä sellaisia siellä. Mun mielikuvitus taitaa mennä nyt ihan keskiaikaan :) .

  VastaaPoista
 3. Kiitos! <3

  Matsaus on tota poikien taistelua pehmustetuilla miekoilla ja kirveillä. Kolmannessa kuvassa näkyy niiden komeat haarniskat. =)
  http://aarnimetsa.org/fi/toimintaa/taistelutoiminta/rottinkitaistelu

  Villisikaa ei ole ollut mutta kaikenlaisia muita herkkuja kyllä.. Syksyllä saatiin paroni Wilhelmin itsensä ampumaa hirveä. =)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!