lauantai 11. tammikuuta 2014

Shoppailijan omatunto

Minulla oli tuossa yksi päivä melkein kuin toinen joulu. Nettikauppojen välipäiväaleshoppailu lähti vähän lapasesta ja sitten ne melkein kaikki pötkähtivät postiluukusta samana päivänä! Himoshoppailuni perustelin sillä että kaikissa ostoksissani oli teemana kotimaisuus ja/tai ekologisuus. (Paitsi niissä yksissä housuissa mutta sitä ei lasketa koska olin ansainnut ne koska raskaana oleminen on suurimmaksi osaksi ihan kamalaa.)


Yritin vaalia sitä ostoskekoa että olisin saanut siitä hienon kuvan, mutta valoisaa hetkeä odotellessa suurin osa ehti jo käyttöön asti. Mutta huomaatteko miten järkeviä ostoksia! Tirsokkaan kestoharkkahousut ovat ihan silkkaa säästöä kun päiväunille ei tarvi laittaa kertsivaippaa. Ja sama juttu kestokassien kanssa. Ne menevät pikkuruiseen mykkyrään olkalaukkuun ja ovat kaikenlisäksi niin ihania että saattavat jopa olla mukana siinä vaiheessa kun sitä kauppakassia tarvitaan. Yleensä ne kangaskassit nimittäin roikkuvat kiltisti eteisen naulakossa...


Tästä läjästä olen oikein erityisen iloinen! Tiedättekö Susannan työhuone-blogin? Jos ette tiedä niin menkää katsomaan, se on suorastaan hurmaava! Ja niin on Susannakin, joka vihdoin viimein teki kauppaansa sen värisiä kestotiskirättejä että minäkin saatoin hommata omani. Kestoharkkikset, kestokauppakassit, kestotiskirätit... huomaatte varmasti logiikan. Pyyhe ja tarjotin ovatkin sitten silkkaa silmäniloa ja niihin pätee ehdottomasti sama perustelu kuin niihin housuihinkin. Ja myös se, että jos nyt jotain aikoo shoppailla niin on oikeasti paljon kivempaa tukea kotimaista yrittäjää kuin vaikka henkkamaukkaa.

Hah, noista välipäiväaleshoppailuistani ainoastaan kassit oli oikeasti alennuksessa, muut normaalihintaisia! Mulle käy aina näin!!

(Ihan oikeasti alessa olivat Paapiin siilikuosinen Mussukoitten tunika (ihana!!), Vinkeen lehmän kuvalla varustettu heijastinliivi lapselle (hitti!!) sekä Babyidean monikäyttömasutuubi joka on ollut koko ajan päällä siitä asti kun se tuli. Silkkaa säästöä!)

***

Nukuin toissapäivänä pommiin. Tänään minun piti avata kauppa ja panikoin heräämistä niin paljon että heräsin yöllä tunnin välein katsomaan kelloa.....

***

Mun rillit hajos. Pöh.2 kommenttia:

  1. Mä en suostu enää millään muulla pyyhkimään kuin Susannan räteillä. Paitsi pyllyn ;-)

    VastaaPoista
  2. Ahhahaa, kestovessapaperi olis jo vähän liian extremeä! =D

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!