keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Parempi päivä... ja toinenkin!


Noniin. Sanokaa mitä sanotte, mutta oli ihan oikea ratkaisu potea sairaslomaa ihan rauhassa ja laittaa lapsi päiväkotiin. 


Eilen nukuin pitkään. Söin aamupalaa ja luin blogeja. Jumppasin raskausjumppaohjeilla pitkään ja rauhallisesti. Kävin suihkussakin, pitkään ja rauhallisesti. Söin terveellisesti. Kävin välillä lukemassa viime postauksen fb-jakoon putkahdelleita rohkaisevia kommentteja (vertaistuki on maailman parasta!). Lapsen kummi ilmoitti hakevansa lapsen päikystä (että saan levätä vähän lisää jos tahdon) ja palautti vasta illalla. Tyttö vietti hauskan päivän kummilassa ja minä miehen kainalossa sohvalla poppareita syöden. Iltaan mennessä meillä oli jo ehtinyt tulla toisiamme ikävä, lapsella ja minulla siis. Valtakunnassa kaikki hyvin.

Kumpi on isompi, toi jumppapallo vai toi maha?


Tänään jaksoin ihan uudella vimmalla siivota ja pestä pyykkiäkin. Äiti oli täällä, syötiin salaattia, juotiin teetä, ihasteltiin pikkuruisia vauvanvaatteita ja parannettiin maailmaa. Ja yllätettiin lapsi hakemalla se etuajassa tarhasta yhdessä. Voi sitä riemun määrää, äiti JA mummi!!

Huomenna vielä yksi tälläinen päivä. Sitten onkin tiedossa yksi työpäivä, viikonlopun keskiaikatapahtuma ja paluu arkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!