sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Glitterimyrsky vesipullossa

Magdaleena raportoi sohvan pohjalta, hyvää iltaa. Työkaverit komensivat sairaslomalle joten tein työtä käskettyä. Ehkä ne olivat ihan oikeassa, tiskin takana lattialla, jalat hyllyllä makaava myyjä ei ole kauhean hyödyllinen myyjä. Nyt sitten viikon verran huilataan. Ajattelin että jaksan ihan hyvin vähän siivoilla ja sellasta täällä kotona, mutta niin se vaan sängynpetaus oli lopulta liian rankkaa. Joten fine, röhnötän sohvalla ja syön suklaata.

Kuravettä pullossa?

Käytiin eilen pyörähtämässä kaupungilla (koska työterveys on siellä). Odotellessa hengattiin tytön kanssa paikallisessa lastenkirppis/kahvilassa ja, no, kopioin fb-päivitykseni tähän koska olen laiska.

...leikkipaikalla oli jo toinen tyttö leikkimässä. Neiti meni tytön luo ja kysyi "Miten sujuu?" "No miä nukutan tät vauvaa" "No, voisinko auttaa?" kysyi hän. Oih, äiti on niin ylpeä!! Nyt ne on leikkineet sovussa jo monta minuuttia!

Lopulta ne leikkivät sovussa yli puoli tuntia ja minä kävin välillä tuijottamassa että voikotääollatotta! Sain shoppaillakin rauhassa, raivari tuli vasta kun piti lähteä. Ja sekin meni oikeastaan ohi ennen kuin ehti kunnolla edes alkaa ja tuon jälkeen käytiin vielä syömässäkin ja edelleen meni hienosti, uskomatonta.

Ei vaan vettä, kimalleliimaa, glitteriä ja paljetteja.

Juu, meillä on aika voimakastahtoinen ja vauhdikas neiti. Uhmaraivareiden lisäksi välillä vauhti ja kierrokset yltyy niin hurjiksi että sitä ei kukaan pysäytä, ei me eikä neiti itse. Ja useinmiten juurikin sellaisissa tilanteissa joissa aikuinen ei ole ihan vieressä valvomassa tai touhussa mukana, niin kuin nyt muiden lasten kanssa leikkiessä. Ja välillä hän kyllä kotonakin kiihdyttää itsensä ihan mielenkiintoisiin sfääreihin... Joten tänään askarreltiin meillekin ihan oma calming bottle (kuvissa). Jostain syystä meidän versio ei vaan näytä ollenkaan noin hienolta vaan lähinnä kuravelliltä... Kauheesti me siitä kuitenkin tykätään, harmi vaan ettei pahimman vauhdin tai kiukun yllättäessä mitkään bottlet voisi vähempää kiinnostaa. 

(Äiti kyllä olis tarvinnut askerteluvaiheessa ihan oman calming bottlen kun glitterit otti jalat alleen vasta imuroidussa kämpässä...)

Se on glitterimyrsky eli calming bottle eli rauhoittumisputeli.

Tänään käytiin tytön elämän ensimmäistä kertaa elokuvissa, katsomassa Onneli ja Anneli. Ihan yllättävän hyvin se meni, se oli pitkä elokuva mutta vasta ihan lopussa keskittyminen alkoi totaalisesti herpaantua. Ja leffakin oli ihan kiva. Seuraavaksi ehkä joku vähän lyhyempi, vaikka joku piirretty. 

(Huomatkaa kynsilakat.)

Tänään on meidän sänkyyn tehty massiivinen pölypunkin häätö. Runkopatjat ja petauspatja kävivät saunomassa, vanhat peitot ja tyynyt vaihtuivat uusiin, petauspatja sai päälleen pölypunkki-invaasiota ehkäisevän patjansuojan ja lakanatkin on ihan puhtoiset. 

Meidän sänky on nyt anti-allergeeninen ja hygieeninen, pölypunkkien pesiytymistä ehkäisevä, tutkitusti haitta-aineeton, kuohkea ja hengittävä ja kaiken lisäksi ympäristöystävällisesti valmistettu. Suorastaan houkuttaa ajatus mennä sinne nukkumaan eikä tapansa mukaan sammua tähän sohvalle läppärin siniseen valoon. 

Joten, öitä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!