lauantai 30. maaliskuuta 2013

Tyttöjenpäivä

Me jätettiin tänään mies yksin kotiin sairastamaan ja lähdettiin tytön kanssa humputtelemaan, uimahalliin ja kaupungille.


Ensin käytiin marketissa hakemassa vähän varusteita koska minun uikkarit ovat teillä tietymättömillä ja neidille piti löytyä uimahallikengät. Saatiin aivan erinomaisen hyvää palvelua kun cittarin täti kävi varastosta hakemassa tytölle (hello kitty-uikkareihin täydellisesti sopivat) hello kitty-sandaalit jotka eivät olleet ehtineet vielä myyntiin saakka. Itselle nappasin hyllystä mukaan tarjouksessa olleet pinkinlilat uikkarit ihan sovittamatta..... hyvä idea!


Uimahallissa sitten...  ensin satuin vahingossa näkemään itseni vilaukselta pukkarin peilistä ja tajusin että koska pesukone on rikki olin napannut aamulla kaapista ne viimeiset puhtaat alkkarit, kaikkein suurimmat mummokalsarit mitä omistan. (Ne jotka ostin aikanaan sairaalakassia varten, mukavat ja kiristämättömät, you know..) Ja sitten kun tuli aika pukea päälle ne uudenkarheat uikkarit... ne olikin ihan liian pienet! Rutina vaan kuului kun hivutin uikkaria päälle ja yritin olla piittaamatta kaikista niistä kanssauimareista jotka tätä toimitusta pääsivät todistamaan. Ja, tietenkin, ei kahta ilman kolmatta, kun vihdoin olin saanut itseni suurinpiirtein sullottua uikkariin ja yritin vähin äänin luikkia allasosaston puolelle, pinkoi uimavalvoja perääni. Hiukset pitää kastella ennen altaaseen menoa. Huoh.


No sitten kun altaaseen päästiin oli meillä ihan sairaan kivaa! Uitiin ja hypittiin ja polskittiin, välillä käytiin saunassa lämmittelemässä (Mutta vain kerran, voitte kuvitella kuinka sulokasta oli pukea niitä uikkareita päälle märkänä. Menin vessaan piiloon.) ja jatkettiin polskimista. Lopulta oli vaan pakko maanitella sininen ja tärisevä lapsi pois altaasta vaikka ei kuulemma yhtään palellut.


Uimahallista jatkettiin matkaa Hesburgeriin (minä rappioäiti, lapsi sai vielä pillimehunkin ja vähän jätskiä!) ja shoppailemaan, henkkamaukalta mukaan tarttui (tarjouksessa, 13€!!) maailman ihanin kevättakki! Nyt on röyhelöä ja perhosta!!


Ja voitteko kuvitella, koko reissusta selvittiin ilman yhtään ainoaa kiukuttelua! Tälläisiä päiviä lisää!


4 kommenttia:

 1. ihana kevättakki!! Mullekki tommonen :)

  VastaaPoista
 2. Tuommoiset päivät on ihania. Ja se on mun mielestä ihan ok, että lapset syövät joskus roskaruokaa. Meilläkin lapset saivat uinnin jälkeen kotona pillimehut. Tehtiin tacoja ja sotku oli sen näköinen...

  Tosiaan, itse opin kantapään kautta edellisten uikkareiden kohdalla, että jos ne ovat uutena mukavat ja menevät helposti päälle, ovat ne muutaman käyttökerran jälkeen aivan liian löysät. Sekään ei ole kivaa... Ja ihanan takin löysitte!

  VastaaPoista
 3. Teillon selvästi ollut hauska päivä! Me käytiin eilen Hoplopissa ja sen jälkeen mäkkärille syömään :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista!! <3

  Tollasia päiviä pitää välillä olla!
  Takki on kyllä supersöpö, nyt kun vaan tulis kevättakki-ilmat...

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!